Star Wars: Tales of the Empire Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 4.04.2024 - 21:11
Star Wars: Tales of the Empire, Star Wars evrenindeki karanlık karakterler Barriss Offee ve Morgan Elsbeth'in hikayelerine odaklanıyor.

Star Wars: Tales of the Empire'ın, 4 Mayıs'ta Disney+'ta ilk gösterimi yapılacak, Dizi, Ahsoka Tano'nun Jedi Tapınağı'na bombalı saldırı düzenlemesine neden olan eski Jedi padawanı Barriss Offee ve The Mandalorian ve Ahsoka serilerinden tanınan Nightsisters Cadısı ve Thrawn müttefiki Morgan Elsbeth'i merkezine alıyor.

Disney+'ın Yeni Dizisi Star Wars: Tales of the Empire Dizisi Fragmanı Yayınlandı

Tales of the Empire serisi, Tales of the Jedi'ın izinden giderek, Star Wars mitolojisinde önemli yer tutan karakterlerin geçmişlerini ve onların galaksideki rollerini daha yakından inceleyecek. Barriss Offee ve Morgan Elsbeth gibi karakterlerin, Star Wars evreninde giderek daha fazla öne çıkan Nightsisters grubu gibi elementlerle olan bağlantıları, dizinin özellikle ilgi çekici kılınmasında büyük rol oynuyor. İmparatorluğun yükselişi döneminde geçen hikayeler, izleyicilere karanlık karakterlerin motivasyonlarına ve galaksiye etkilerine dair yeni bakış açıları sunuyor.

Disney+'ın Yeni Dizisi Star Wars: Tales of the Empire Dizisi Fragmanı Yayınlandı

Dizi, Diana Lee Inosanto (Morgan Elsbeth), Meredith Salenger (Barriss Offee), ve Lars Mikkelsen (Thrawn) gibi yetenekli oyuncuların seslendirmeleriyle zenginleşiyor. Dave Filoni'nin yaratıcılığı ve süpervizör yönetmenliği altında şekillenen Tales of the Empire, evrenin daha önce keşfedilmemiş yönlerini sunmayı hedefliyor. Star Wars Günü olan 4 Mayıs'ta altı bölümün tamamı Disney+'ta yayınlanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 22:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: Tales of the Empire Fragmanı Yayınlandı
İlginizi Çekebilir