Star Wars temalı masaüstü oyunu Star Wars Villainous geliyor

Murathan Özlü 12.03.2022 - 17:24
Star Wars Villainous ile masaüstü oyun severler Kylo Ren, Darth Vader gibi önemli Sith karakterler ile oynayıp gücün karanlık tarafını tecrübe edebilecekler.

Star Wars Villainous ile masaüstü oyun severler gücün karanlık tarafında yer alabilecekler. Son dönemde tekrar eski popülerliğine kavuşan Star Wars markasının yeni dizileri ve oyunlarının yolda olduğunu öğrenmiştik. Şimdi ise ilk olarak 2018 yılında piyasaya çıkan Disney'in masaüstü oyunu Disney Villainous: The Worst Takes All serisine bir Star Wars oyunu eklenecek.

Star Wars Villainous Ağustos 2022'de piyasaya çıkacak

Ağustos ayında piyasaya çıkacak Star Wars Villainous: Power of the Dark Side ile oyuncular Star Wars tarihinde gücün karanlık tarafında yer almış ikonik isimler ile oynayabilecekler. Oyuncular sırasıyla, Revenge Of The Sith ve Clone Wars filmlerinden tanıdığımız General Grievous, Star Wars Battlefront ve Star Wars: The Force Unleashed.'de karşımıza çıkan Asajj Ventress ile oyuna başlayacaklar.

Star Wars Villainou

Oyuncuların kontrol edecekleri bir sonraki karakter  Moff Gideon ise, şu an Star Wars severlerin en büyük ilgi odağı olan yapımlardan The Mandalorian evreninden gelecek. Ardından, Star Wars'un yeni jenerasyon filmlerinde gördüğümüz Kylo Ren ve son olarak tabi ki Star Wars'un gözbebeği Darth Vader olarak oynayabilecekler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars temalı masaüstü oyunu Star Wars Villainous geliyor
İlginizi Çekebilir