Star Wars: The Bad Batch dizisi için fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 30.03.2021 - 17:37
Disney Plus servisinde yayınlanacak olan Star Wars: The Bad Batch dizisi için yeni ve aksiyon dolu bir fragman daha yayınlandı.

Star Wars: The Bad Batch dizisi yeni fragmanı ile karşımıza çıktı. Disney'in geçtiğimiz yıl düzenlediği etkinlikte duyurulan Star Wars projelerinden biri olan dizinin bu yeni fragmanında hem hikaye detaylarına hem de bolca aksiyon dolu sahneye yer verildiğini görüyoruz. 

Star Wars: The Bad Batch dizisi 4 Mayıs'ta başlıyor

Star Wars: The Bad Batch dizisi aslında The Clone Wars serisinin bir yan hikayesi olarak karşımıza çıkacak. Yapım ekibi daha önce yaptığı açıklamada Clone Wars hikayesini devam ettirmektense bu hikayenin geçtiği dönemde daha farklı hikayelere odaklanmak istediklerini dile getirmiş ve bu durumun Star Wars evrenini daha da genişleteceğini söylemişlerdi. Nitekim yapım ekibine baktığımızda Clone Wars serisini karşımıza çıkaran ekibin büyük bir bölümünün bu proje üzerinde de çalıştığını görüyoruz. Star Wars Rebels ve Clone Wars dizilerinin yanı sıra Star Wars Jedi Fallen Order oyununda da görev yapan Matt Michnovetz, bu yeni serinin hikayesini Jennifer Corbett ile birlikte kaleme alıyor. Serinin yönetmenlik görevini de yine birçok Star Wars projesinde çalışan Brad Rau üstleniyor.

Star Wars: The Bad Batch dizisi için fragman yayınlandı

İlk olarak Klon Savaşları serisinde tanıtılan Bad Batch ekibine odaklanacak olan yeni seride her biri kendine has özelliklere sahip olan bu ekibe daha yakından bakma şansına erişeceğiz. Klonlara göre genetik açıdan daha farklı bir birlik olan bu ekip, Klon Savaşları sonrasında paralı asker birimi olarak karşımıza çıkacak.

Disney+ servisinde ilk bölümü tam 70 dakika olan ve 4 Mayıs'ta yayınlanacak olan serinin yeni bölümü ise 7 Mayıs'ta yayınlanacak. Dizinin diğer yeni bölümleri ise her hafta Cuma günü karşımıza çıkacak. Star Wars: The Bad Batch dizisi için yayınlanan yeni fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2021 08:50
Rambo'yu Star Wars'a uyarlamışlar sanki !!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2021 17:48
Bunlarda jedi olmadimi clone askerlerinin satmayacağını bir ögrenemedi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars: The Bad Batch dizisi için fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir