State of Decay 2 için güncelleme duyuruldu

Murathan Özlü 24.08.2021 - 21:30
State of Decay 2 için yeni bir güncelleme içerği, Homecoming duyuruldu. Oyununun hikayesinde karakterler, ciddi değişime uğraşmış Trumbull Vadisine dönecekler.

State of Decay 2 için yeni bir güncelleme, Homecoming duyuruldu.  Geçtiğimiz yıl yayınlanan ücretsiz güncelleme State of Decay 2 Juggernaut güncellemesinin ardından oyuna gelecek bu içerik, değişime uğramış Trumbull Vadisine dönüşümüzü konu alacak. State of Decay 2: Homecoming 1 Eylül tarihinde yayınlanacak.

State of Decay 2 için güncelleme duyuruldu

Trumbull Vadisinin değişen hali, açık dünya elementleri barındıracak ve yenilenmiş bir şekilde oyuncuların karşısına çıkacak. Oyunun bir önceki güncellemesinde ulaşılamayan iki bölge , bu güncelleme ile ulaşılabilir olacak.  Oyuncuların keşfedeceği pek çok detay, çevre odaklı hikaye anlatımı ile birleşecek.

State of Decay 2

Trumbull Vadisi'nin bu yenilenmiş versiyonunda, kozmetik eşyalardan (şapka gibi) oyunda başka yerde bulunamayacak silahlar ve achievement avcıları için, bölgeye özel iki achievement olacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2021 00:01
Oyunun coopu çök kotü durumda, arkadaşınız sizin dünyanızda tedavi olamıyor, sürekli karakter değiştiriyor ta ki değişterecek karakteri kalmayana kadar....
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2021 11:12
2 yıldır oynarım, hocam amaç eleştirmek değil yanlış anlama da oynamasını ve oyunu, mekanikleri anlamazsan genelde bu sorunlarla karşılaşıyorsun. Arkadaşın karakterinin bizim evrenimizde tedavi olmama gibi bir duruma da hiç denk gelmedim (Lethal zone dahil)
Kalan Karakter: 300 Gönder
State of Decay 2 için güncelleme duyuruldu
İlginizi Çekebilir