State of Decay 2 Xbox Series X/S için optimize edildi

Berat Darıcı 9.12.2020 - 10:12
Microsoft tarafından yayınlanan State of Decay 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Oyun yeni zorluk seviyesine kavuştu.

Undead Labs tarafından geliştirilen State of Decay 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme oyuna yeni zorluklar, ödüller, ve yeni nesil konsollar Xbox Series X ve Xbox Series S için optimizasyon ekliyor. Ayrıca oyuna, oyuncuların keyif alması için çok çeşitli yıl sonu güncellemeleri ve içerikleri eklendi.


Microsoft tarafından yayınlanan ve Xbox Game Pass'e dahil olan State of Decay 2, çıkış yaptıktan sonra yoğun eleştiri almış ve Juggernaut Edition güncellemesiyle beraber biraz olsun geliştirilmişti. Oyun şimdiyse Xbox Series X ve Xbox Series S için hızlı yükleme süreleri, 4K çözünürlükte saniyede 60 kare hızı gibi özelliklere sahip oldu. Ayrıca oyuna "Lethal" yani ölümcül adında yeni bir zorluk seviyesi eklendi. Bu zorluk seviyesinde açık dünyada daha az kaynak bulunuyor. Düşmanların hasarı daha fazla. Yeni zorluk seviyesi 100 Gamerscore değerine karşılık gelen yeni başarımlar ekliyor. Yeni zorluk seviyesi daha önceden olduğu gibi özel olarak ayarlanabiliyor. Yani zorluğun getirdi bazı ayarlar kapatılıp açılabiliyor. Tamamen nasıl isterseniz o şekilde özelleştirebiliyorsunuz.

State of Decay 2 artık gelişmiş gölge ayrıntılarına sahip

Ayrıca oyun daha gelişmiş gölge ayrıntılarına sahip oldu. Oyuna son olarak Stay Frosty paketi eklendi. Bu paket açık dünyada keşfedebileceğiniz yeni ödüller ekliyor. Bu ödülleri ek olarak yeni zorluk seviyesinin meydan okumalarını başarıyla tamamlayarak açabiliyorsunuz.

State of Decay 2 Xbox Series X/S için optimize edildi

State of Decay 2'nin ücretsiz güncellemesi Juggernaut Edition 13 Mart tarihinde yayınlanmıştı. Juggernaut Edition, oyunun daha önce yayınlanmış 3 eklenti paketini de ücretsiz hale getirmişti. Bunlar, Independence Pack, Daybreak Pack, ve State of Decay 2: Heartland. Oyun Steam üzerine %77 oranında olumlu yorum almış. Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. DirectX 11 ile geliştirilen oyun 30 GB depolama alanına ihtiyaç duyuyor. Oyunun Türkçe alt yazı ya da arayüz desteği bulunmamakta.

State of Decay 2: Juggernaut Edition, Xbox Game Pass, Xbox One, Windows 10 PC, Steam ve Epic Games Store'da satılmakta. Oyunun Xbox Series X tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan ya da buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Lütfen yorum yapmayı unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
State of Decay 2 Xbox Series X/S için optimize edildi
İlginizi Çekebilir