Steam Deck çıkış tarihi duyuruldu

Emre Ozan Şirin 27.01.2022 - 18:11
Valve'ın merakla beklenen cep bilgisayarı çok yakında görücüye çıkacak. Steam Deck çıkış tarihi resmi olarak duyuruldu.

Valve'ın konsol görünümlü cep bilgisayarı Steam Deck ilk tanıtıldığı Temmuz ayından beri merakla bekleniyor. Steam Deck'in orijinalde 2021'in sonunda gönderime başlaması planlanıyordu, ancak Valve en iyi çabalarına rağmen küresel çip sıkıntısı nedeniyle bu tarihin 2022'nin ilk çeyreğine ertelendiğini duyurmuştu. Steam kütüphanenizde çalıştıramayacağı oyun olmayacağı vaadiyle pazarlanan cihazın Şubat ayında dağıtıma çıkacağını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Bugün paylaşılan bir blog ile Steam Deck çıkış tarihi nihayet resmi olarak duyuruldu.

Steam Deck çıkış tarihi ve edinme koşulları şu şekilde

Steam Deck çıkış tarihi duyuruldu

Blogda yer alan bilgiye göre 25 Şubat'ta, Türkiye saati ile 21:00'den itibaren rezervasyon sahiplerine ilk sipariş e-postaları gönderilmeye başlanacak. Müşterilerin siparişlerini tamamlamaları için 3 günü olacak. Sadece ilk ayırtılan modeller gönderilecek ve önden alınan ayırtma bedeli ürünün son fiyatından düşülecek. İlk birimler aynı ayın 28'inden itibaren müşterilere gönderilecek. Blogda ayrıca her hafta yeni sipariş e-postalarının gruplar hâlinde gönderilmesinin planlandığı belirtilmiş.

Steam OS'in yeni bir sürümünü kullanacak olan Steam Deck'in çıkışını takiben çeşitli oyunlar cihazda daha iyi performans vermeleri için optimize edilecek. Steam Deck
64GB eMMC modeli, 256GB NVMe SSD modeli ve 512GB NVMe SSD modeli olmak üzere üç farklı modelle çıkış yapacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2024 04:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.01.2022 11:00
Alıp inceleyen youtuber lardan görürüz ancak :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam Deck çıkış tarihi duyuruldu
İlginizi Çekebilir