Steam Next Fest ile 700'den fazla oyunun demosu yayınlandı

Ersin Kılıç 17.06.2021 - 00:15
Geçtiğimiz saatlerde düzenlenen Steam Next Fest etkinliğinin ardından 700'den fazla oyunun demosu Steam üzerinden yayınlandı.

Steam Next Fest geçtiğimiz saatlerde düzenlendi ve irili ufaklı birçok bağımsız oyuna ev sahipliği yaptı. Dolu dolu geçen etkinlikte birçok oyuna yer verildiği gibi bu süre boyunda Steam üzerinden yüzlerce oyun boy gösterdi diyebiliriz. Özellikle bağımsız tarafta her türden oyuna şahit olduğumuz Steam next fest etkinliğinin ardından ise yine deneyimlenebilecek yüzlerce oyun kapılarını oyunculara açtı. Yapılan açıklamaya göre an itibari ile 700'den fazla oyunun demosu oyuncuları bekliyor.

Steam Next Fest ile birlikte 700'den fazla oyun demosu yayınlandı

Steam Next Fest etkinliği boyunca yeni duyurular ve sunumlara da imza atılacak. Steam üzerinden birçok oyun yapımcısı canlı yayınlar ile oyunları hakkında bilgi verecekler. Bu süre boyunca oyun demoları ve etkinlikleri de devam edecek. FPS, korku, araba yarışı, bulmaca, rogue like ya da platform türleri dahil olmak üzere hemen hemen her türden oyunu bulmak mümkün. Zaten Steam Next Fest ana sayfasına baktığınızda da bir sürü oyunun içerisinde kaybolmak mümkün. Üstelik bu oyunların henüz buz dağının görünen yüzü olduğunu da söyleyebiliriz.

Sable, Death Trash, Rogue Spirit, Len's Island, Industria, My Time at Sandrock, Out of Line, White Shadow, Power to the People, Lost Eidolons, Kaiju, The Lost and The Wicked, Unsighted ve Escape from Naraka gibi birçok oyunun ön plana çıktığını ve daha keşfedilecek yüzlerce oyun olduğunu söyleyebiliriz. Steam Next Fest etkinliğinin 22 Haziran'a kadar süreceğini hatırlatalım.

Steam Next Fest ile 700'den fazla oyunun demosu yayınlandı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam Next Fest ile 700'den fazla oyunun demosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir