Steam Sonbahar indirimleri sırasında kaçmayacak oyunlar!

Alparslan Gürlek 26.11.2020 - 13:03
Steam Sonbahar İndirimleri boyunca alabileceğiniz 20 TL ve daha düşük fiyattaki güzel oyunları sizler için bir liste oluşturarak derledik.

Selam! Steam Sonbahar İndirimleri 2020 başladı ve birçok güzel oyun çok uygun fiyatlardan satılıyor. Biz de sizler için "Bu fiyata kaçmaz!" dediğimiz 20TL altındaki oyunların bir listesini oluşturduk. Listede hepimizin bildiği ancak bazılarımızın oynamadığı harika oyunlar da 20TL'nin altındaki fiyatlarda yerini alıyor. Ayrıca arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz ya da tek başınıza kafa dinleyebileceğiniz birçok oyun da indirime girmiş durumda. Lafı da fazla uzatmadan, işte sizin için "20TL altında kaçmayacak oyunlar" listemiz!

Steam Sonbahar İndirimleri bitmeden alabileceğiniz uygun oyunlar

Türlerine göre sınıflandırmadan, kendi sınıfında kaliteli ve fiyatına nazaran uygun deneyimler sunan oyunları bu listede derlemeye çalışacağım. Eğer gözümden kaçan ya da sizin listede eksikliğini hissettiğiniz oyunlar olursa yorumlar kısmında paylaşın ve birlikte listemizi zenginleştirelim.

Euro Truck Simulator 2

Steam

Bir neslin direksiyon seti almasını sağlayan bu harika simülasyon oyunu an itibariyle Steam üzerinde oldukça uygun fiyata satılıyor. Sık sık indirime girer, bu fiyatlara çok sık düşer ancak Steam Sonbahar İndirimleri kapsamında görünce dayanamadım ve listeye eklemek istedim. ETS 2 9,75 TL gibi oldukça uygun bir fiyattan satılıyor.

Hala oynamadıysanız diye... The Witcher 3 - Wild Hunt

Steam

Cyberpunk 2077 de yaklaşıyorken bir CD Projekt RED RPG'si oynamanın vakti geldi de geçiyor. Çıktığı yıla ve devamındaki yıllara damgasını vuran Witcher 3'ün temel sürümü 17,99 TL gibi güzel bir fiyattan satılmakta. Listeye uygun olmadığı için başta belirtmedim ancak bütün genişlemelerin olduğu Game of the Year Edition sürümü ise 22,49 TL fiyatından satılmakta. Tavsiyem GOTY sürümünü almanız.

Grand Strategy seviyorsanız kaçmaz! Hearts of Iron IV, Europa Universalis IV

Steam Sonbahar indirimleri sırasında kaçmayacak oyunlar!

Strateji yeteneğinize ve İngilizce bilginize güveniyorsanız sizler için Grand Strateji türündeki iki harika oyun aynı fiyattan indirime girdi. (EU4, Hoi 4) İki oyunu da şu anda Steam Sonbahar İndirimleri kapsamında 14,75 TL fiyatıyla satın alabilirsiniz. Ancak ek paketlerin bu iki oyun için de vazgeçilmez olduğunu belirtelim.

The Forest

Steam Sonbahar indirimleri sırasında kaçmayacak oyunlar!

Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "En iyi hayatta kalma oyunları" listemizde de adı geçen The Forest indirimde! Arkadaşlarınızla hayatta kalma oyunları oynamak istiyorsanız kesinlikle oynamanızı önerebileceğim güzide bir oyun. An itibariyle 16,00 TL fiyatıyla alınıp oynanabilir.

Bilgisayar başında olunca güzel! theHunter: Call of the Wild

Steam

Av sporuyla ilginiz varsa bunu gerçek hayvanları öldürmeden de yapabilirsiniz. Oldukça gerçekçi bir av simülasyonu olan theHunter: Call of the Wild size sabrınızın ve içgüdülerinizin sınırlarını gösterecek. Steam Sonbahar İndirimleri kapsamında oyunun fiyatı 9,60 TL gibi gayet uygun rakamlara düştü.

Middle-Earth: Shadow of War

Steam Sonbahar indirimleri sırasında kaçmayacak oyunlar!

Eğer sıradan oyunlardan sıkıldıysanız ve "Bir RPG olsun, beni baya uğraştırsın ve vaktimi alsın" diyorsanız bu tarafa yaklaşın. Fiyatı 13,40 TL'ye düşen Middle-Earth: Shadow of War sizler için böyle bir deneyim vaat ediyor.

Ucuzluktan gelen güzellik...

Stardew Valley

Steam Sonbahar indirimleri sırasında kaçmayacak oyunlar!

Bazı oyunlar indirime girince "Bu fiyat gerçekten bu oyun için çok az" deriz ya. İşte öyle bir oyun! Kendinizi kaptıracağınız ve dünyanın yükünü omuzlarınızdan bir süreliğine atacağınız Stardew Valley 16,80 TL fiyatıyla sizi bekliyor.

Warhammer: Vermintide 2

Steam Sonbahar indirimleri sırasında kaçmayacak oyunlar!

FatShark'ın geliştirdiği ve geçtiğimiz ay 5. yılını dolduran Vermintide 2 için lafı çok uzatmaya gerek yok. Fare ve kaos savaşçıları kesmek, gerektiğinde bol bol stres atıp istediğiniz vakit çok zorlanabileceğiniz güzel bir oyun. İlk oyuna nazaran RPG yönü daha ağır ve bu sayede oyun tarzınızı da hayli özelleştirebiliyorsunuz. Fiyatı ise sadece 12,50 TL. Ek paketlerle daha zevkli ancak onlar biraz pahalı.

BioShock Infinite

Steam Sonbahar indirimleri sırasında kaçmayacak oyunlar!

İnanılmaz bir oyun deneyimi. Akıp giden bir hikaye ve anlatı... BioShock Infinite 12,25 TL fiyatıyla kesinlikle alınıp oynanmalı.

Hollow Knight

Steam Sonbahar indirimleri sırasında kaçmayacak oyunlar!

Biraz zorlayacak, biraz sinirlendirecek ancak tatmin hissinin doruklarında bir tur atmanızı da sağlayacak. Souls-like türündeki büyük başarılara ulaşmış 2D side scroller türündeki Hollow Knight 12,00 TL fiyatıyla güzel bir oyun deneyimi sunuyor.

Fallout: New Vegas

Steam Sonbahar indirimleri sırasında kaçmayacak oyunlar!

Benim yeni nesil oyunları takip edecek ne sistemim, ne bütçem var kardeşim! Diyorsanız size soluksuz bir RPG deneyimi sunan Fallout: New Vegas ile güzel bir serüven tavsiye ediyorum. Şaka gibi fiyatıyla 5,40 TL şeklinde sizi bekliyor.

Hellblade: Senua's Sacrifice

Steam Sonbahar indirimleri sırasında kaçmayacak oyunlar!

Birileri bir gün size sadece 12,25 TL vererek AAA kalitesine oldukça yakın bir oyun oynayacağınızı söyleseydi, gülerdiniz değil mi? Bağımsız bir stüdyodan gelen Hellblade sizlere bunu rahatlıkla sunabilir. Bulmacalarla aranız iyiyse buyurun...

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Steam Sonbahar indirimleri sırasında kaçmayacak oyunlar!

Bu yıl Desperados III ile adını duyuran stüdyonun bir önceki oyunu olan Shadow Tactics, taktik yeteneklerinizi güzel atmosferi ve oynanışıyla yoğuruyor. Fiyatı ile sunduğu deneyim oldukça cazip. Steam Sonbahar İndirimleri kapsamında 8,85 TL'ye satın alabilirsiniz.

Başta da belirttiğim gibi, eğer unuttuğum ya da gözümden kaçan oyunlar varsa -ki elbette var- yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın! Sevgiler.

Yorumlar 28
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 26.11.2020 18:56
Stardew Walley yerine Farm Together'ı tavsiye edebilirim. Daha iyisi olduğu söyleniyor. Özellikle değişik bir coop sistemi var. Başkalarının tarlalarına falan gidip hasat toplarsanız bonus kazanıp kendi tarlanızda harcayabiliyorsunuz. Kendi tarlanızın da istediğiniz bölümlerini başkalarının hasat yapmasına açabiliyorsunuz. Değişik dinamikler. Gameplay'ini izleyin, 20TL'ye düşmüş sadece.

Tower Defense türü sevenler içinde serinin 3. oyunu sayılabilecek Dungeon Defenders Awakened'ı öneririm. 1. oyunu günlerce oynamışımdır. Grinding hissin çok iyi, sayısız loot. Daha iyi item düşürebilmek adına kasıyorsunuz. En güzel kısmı eşli oynamak, epey oyuncu var.
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2020 08:21
Stardew keslinlikle daha iyi stardewe 60 farm togethera 30 civarı saat gömmüş olarak farm togetherda tek göreviniz çiftliğinizi geliştirmek fakat stardew sadece tarım çiftlik odaklı değil rpg öğeleri taşıyan bir oyun köyde yaşadığınızı hissettiriyor. Evlenme, çocuk yapma, arkadaş olma, seçim yapma
MK Okuru
MK Okuru 27.11.2020 11:39
Stardew Valley tarım dışında yapılabilecek çok şey sunuyor ve daha detaylı bir oyun. Farm Together daha tarım odaklı. Onun dışında çiftliği dizayn etme kısmı Stardew Valley'e göre daha güzel. İkisi de çok güzel hangisi iyi bilemiyorum :S. Ama Stardew Valley daha uzun oynama süresi sunuyor o kesin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.11.2020 17:46
Ne zamandır stardew walley oynamak istemişimdir.Param hiç denk gelmedi sanırımda gelmicek.Rica etsem yardım edermisimiz?

oguzhan2004.org@gmail.com
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2020 10:35
16 tl de bulamıyosan neden steam kullanıyosun peki? İşiniz gücünüz beleşçilik
MK Okuru
MK Okuru 27.11.2020 11:34
Steam hesabını verirsen hediye yollayabilir birileri
MK Okuru
MK Okuru 26.11.2020 20:52
Anneye babaya şirinlik yap 15-16TL pek bir şey değil.
MK Okuru
MK Okuru 26.11.2020 19:00
mikenkrali
MK Okuru
MK Okuru 26.11.2020 18:58
Pek sanmıyorum ama yinede;
Mikenkrali
taylanz
taylanz 26.11.2020 18:24
Steam hesabı versen birileri hedaye ederdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.11.2020 11:38
1125860639 steam hesabım hep Stardew Valley oynamak istiyordum.Korsanda indirmek istemyiorum.Eli bol olan varsa yardım edermisiniz?
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2020 10:33
Dilencilikte son nokta
MK Okuru
MK Okuru 28.11.2020 23:08
Ayıp be ayıp
MK Okuru
MK Okuru 28.11.2020 18:43
Yok artık ulan bi paket sigara alma da oyunu al şuraya bak ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.11.2020 01:37
Blair Witch 16 lira ve bu listeden iyi.
---------------
Yanılmıyorsam geçtiğimiz ay, Blair Witch Epic Games Store'da ücretsiz dağıtıldı. O nedenle eklemedim :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.11.2020 00:51
Fallout New Vegas'ı 1 hafta önce 18 liraya almıştım. Keşke indirimleri bekleseydim
MK Okuru
MK Okuru 27.11.2020 20:09
İade et 2 saati geçmemise diyicen de New vegas da 1 haftada 20 saat geçmiştir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam Sonbahar indirimleri sırasında kaçmayacak oyunlar!
İlginizi Çekebilir