Steam yaz indirimleri 2021 ne zaman yapılacak?

Alparslan Gürlek 28.04.2021 - 17:45
Steam yaz indirimleri tarihi, platformla ilgili verileri paylaşan SteamDB tarafından sızdırıldı. İndirimlerin başlangıç ve bitiş tarihi haberimizde.

Her yıl mağazanın en az bir kez çöktüğü Steam yaz indirimleri tarihi sızdırıldı. İndirimler ne zaman yapılacak? Sorusunun yanıtı SteamDB'den geliyor. Paylaştıkları indirim tarihleri için "Onaylanmamış ya da sızıntı" diyorlar ancak önceki yıllara bakarak tarihlerin doğru olma olasılığının yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Steam yaz indirimleri tarihi ortaya çıktı

Steam'in her yıl düzenli olarak yaptığı büyük indirimlerden biri olan yaz indirimi, bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Haziran ayının sonlarında başlıyor. SteamDB'nin web sayfasında yer alan bilgilere göre indirim 24 Haziran tarihinde başlayıp, 8 Temmuz'da sonlanacak. Platformda her yıl gerçekleşen en büyük indirimlerden biri olduğunu ve birçok iyi oyunu uygun fiyatlara alabileceğinizi hatırlatalım. Geçtiğimiz yıl da 25 Haziran - 9 Temmuz tarihleri arasında yapılan indirimler bu yıl bir gün erkene çekilmiş gibi görünüyor.

Steam yaz indirimleri sırasında belki aylardır fiyatının düşmesini beklediğiniz güzel oyunları kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Ayrıca platformda her büyük indirimde olduğu gibi yaz indirimlerinde de bir etkinlik gerçekleşmesini bekliyoruz. Bildiğiniz gibi "Puan Dükkanı" üzerinden harcayabileceğiniz puanları, satın alımlarınız sonrasında kazanıyorsunuz. Buradan profil arka planları, hareketli avatar çerçeveleri gibi birçok farklı içerik almanız mümkün olacak. İndirimler sırasında yaptığınız satın alımlardan da yine puanlar kazanarak bunlara özel bir etkinliğin gelmesi bekleniyor.

Steam yaz indirimleri tarihi sızdırıldı

Aynı zamanda SteamDB'de görüldüğü üzere yarından itibaren "Golden Week" etkinliği de başlayacak. Muhtemelen bir hafta sürecek bu etkinlikte birçok bağımsız oyunun yanı sıra bazı büyük oyunlar da indirime girebilir. Ayrıca bu yılın takvimine baktığımızda ufukta açık dünya oyunlarına yönelik bir indirimin geldiği de görülüyor. En yakın indirim olan "Golden Week" indirimleri yarından itibaren başlayacak. Ülkemizde de tam kapanmaya gidildiği bu sıralar evde geçireceğiniz vakti yeni oyunlar deneyerek değerlendirebilirsiniz.

SteamDB'de de yer aldığı gibi Steam yaz indirimleri tarihi 24 Haziran - 8 Temmuz olarak sızdırıldı ve gerçeklik payının geçtiğimiz yıllar da bakarak yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Uzun süredir almayı beklediğiniz bir oyun var mıydı? Görüşlerinizi hemen alt tarafta yer alan yorumlar kısmında bizlerle ve diğer okurlarla paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 29.04.2021 20:53
Yaz Kış bayram eniştem indirimleri fatketmiyor. Neredeyse hep aynı oyunlar, aynı oranda indirime giriyor. Haliyle büyük indirim dönemi gelmesinin tek faydası, neredeyse bütün oyunların aynı anda indirime girmiş olması oluyor. Ama indirim oranları yine aynı. Mesela No Man Sky hep yüzde 50 indirime girer, 75 lira. Red Dead Redemption 2 yüzde 30 indirim 200 lira. İstisnalar var elbette ama genel olarak indirim oranları aynı kalıyor. Haliyle büyük indirim dönemi demek komik kaçıyor artık.
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 16:44
Halihazırda bir oyun iyi satıyorsa ya hiç indirime girmez, ya da çok cüzi miktarda girer.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2021 22:30
Geliyor yolunu gözlediğim. Dark Souls Remastered artık indirime girmezse çekeceği var Bandai Namco'nun.
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2021 00:11
Girer herhalde 2019 dan beri girmemis indirime
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2021 00:09
kardeş o oyun kaç indirim dönemini pas geçti ben çok bekledim en son dayanamayıp indirimsiz aldım benden söylemesi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam yaz indirimleri 2021 ne zaman yapılacak?
İlginizi Çekebilir