Stray Souls 25 Ekim'de Çıkıyor

Burak Özpolat 23.10.2023 - 13:02
Jukai Studio'nun elinden çıkan bağımsız psikolojik korku oyunu Stray Souls, 25 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek.

18. doğum gününde büyükannesinin evini miras alan Daniel adında bir karakterle Aspen Falls kasabasındaki sırları çözerek geçmişte yaşananların bugünü nasıl etkilediğini gözlemleyeceğiz. Yağmurlu ve gizemli bir atmosferde bulmacaları çözerken gerilimi hissedeceksiniz.

Aspen Falls kasabası, yeni gelen Daniel'i sıcakkanlılıkla karşılamaz. Daniel, yaşananları anlamlandırmaya çalışırken, geçmişle ilgili sorular zihnini meşgul eder. Büyükannesi vefat ettikten sonra miras kalan evde ve çevresinde, anlam veremediği bazı olaylar onu tedirgin eder. Bir gün, evin çevresinde gezerken, yaşlı bir kadınla karşılaşır. Bu kadın, Daniel'e geçmişi hakkında bilmediği karanlık sırlar olduğunu ima eder. Daniel, büyükannesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu kadını dinlemeye karar verir.

Klasik Korku Unsurlarına Souls Tarzı Katılıyor

Stray Souls, alışılagelmiş korku oyunlarından ayrılan, kendi özgün tarzını benimseyen bir oyun. Belki de bu oyun, korku oyunlarına farklı bir bakış açısı getirerek, Souls tarzıyla kendi benzersiz izini bırakacak. Ailenin saklı kalmış sırlarını keşfederken, zorlu yaratıklarla mücadele etmek zorundasınız. Her adımınız, Daniel'in Aspen Falls'da daha kararlı ve cesur hareket etmesini sağlar.

İlginizi Çekebilir: Stray Souls Fragmanı

Aspen Falls, Keşfedilmeyi Bekleyen Yeni Bir Alan

Birçok oyuncu, oyun karakterinin yaşadığı yeri en ince detayına kadar bilmek ister. Aspen Falls, şimdi sizin keşfetmeniz için bekliyor. Evinizi ve kasabanızı derinlemesine tanıyarak, karşınıza çıkan karakterlere vereceğiniz yanıtlarla oyunun gidişatını belirleyeceksiniz. Ürkütücü yaratıklarla Souls tarzı savaşlara gireceksiniz.

Stray Souls, 25 Ekim'de korku ve Souls tarzı oyunları sevenler için platformlarda olacak. Hatırlatalım, Xbox versiyonu şu anda 85 Lira'dan ön siparişte.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 15:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stray Souls 25 Ekim'de Çıkıyor
İlginizi Çekebilir