Super Mario Odyssey'in çevrimiçi modu olabilir

Furkan Güler 21.07.2017 - 12:59
Yeni Mario oyununda çevrimiçi özellikler ile karşılaşabiliriz.
E3'te tam halini gördüğümüzde Super Mario Odyssey'in henüz duyurulmamış bir çevrimiçi modu olabilir. Avusturalya Hükümeti Ürün Derecelendirme Kurumu'nun yaptığı açıklamaya baktığımızda oyunda "çevrimiçi etkileşim" olacağını görebiliyoruz. Tabii ki bu etkileşimin ne içerdiği şimdilik belli değil. Bu özellik, oyunda yaptığımız skorları arkadaşlarımıza göstermek veya başkalarının skorlarına yorum atmak gibi seçenekler de sunabilir. Nintendo şimdilik Super Mario Odyssey için çevrimiçi bir özellik açıklamadı.

Hali hazırda Super Mario Odyssey'i çevrimdışı bir şekilde arkadaşlarımız ile yan yana co-op olarak oynayabileceğimiz söylenmişti. Co-op oynanışta bir oyuncu Mario'nun kendisini kontrol ederken, diğer oyuncu şapkasını kontrol edebiliyor.

Super Mario Odyssey'in çevrimiçi modu olabilir
Super Mario 64'ün oynanış mekaniklerini kendine benimseyen yeni oyunumuza çevrimiçi bir modun dahil edilmesi, oyuna farklı bir tat katabilirdi. Oyunculara göre ise Nintendo, ilerleyen dönemlerde Super Mario Odyssey'e çıkartacağı bir DLC sayesinde oyuna çevrimiçi oynanış modunu ekleyecek.

Mario'yu gerçek dünyada topuklarını neticesine vurdurarak sağa sola koşturmayı dört gözle bekliyoruz. Bakalım Nintendo, bekleyenlerini şaşırtarak yeni oyununa çevrimiçi özellikler ekleyecek mi? Hep beraber göreceğiz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 10:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Mario Odyssey'in çevrimiçi modu olabilir
İlginizi Çekebilir