Supergirl, altıncı sezonuyla final yapacak

Özgür Deveci 24.09.2020 - 16:54
The CW, Melissa Benoist liderliğindeki Supergirl dizisinin altıncı sezonuyla birlikte final yapacağını duyurdu.

The CW, geçtiğimiz Salı günü Melissa Benoist liderliğindeki Arrow spin-off dizisi Supergirl'in altıncı sezonuyla birlikte final yapacağını duyurdu. Bu ay Vancouver'da prodüksiyona geri dönmesi planlanan final sezonu 20 bölümden oluşacak ve 2021'de prömiyer yapacak. Ancak dizinin yeni sezonu CW'nin Sonbahar programına dahil değil. Dizi, 2021 sezonunun ortalarında yayınlanacak. Yayın takvimi, başrol oyuncusu Benoist'in doğum izninden döndükten sonra yapıma devam edebileceği şekilde oluşturuldu.

Ünlü oyuncu Benoist, Instagram hesabından yaptığımda bir paylaşımda "Bu ikonik karakteri tasvir etmenin benim için büyük bir onur olduğunu söylemek istiyorum. Dizinin dünyadaki genç kızlar üzerinde yarattığı inanılmaz etkiyi görmek beni her zaman alçakgönüllü bir insan yaptı. Bu da benim üzerimde böyle bir etki bıraktı. Sahip olduğumu bilmediğim güç, bana en karanlık anlarda bile umut bulmayı öğretti ve bir araya geldiğimizde daha güçlü olduğumuzu. Onun temsil ettiği şey hepimizi daha iyi olmaya itiyor. Benim hayatımı daha iyi hale getirdi ve bunun için sonsuza dek minnettarım. Bu muhteşem yolculuğun sonunda neler yapacağımızı görmeniz için sabırsızlanıyorum. Söz veriyorum son sezonda harika bir iş çıkaracağız." ifadelerinde bulundu.

Supergirl, altıncı sezonuyla final yapacak

Supergirl, altıncı sezonuyla final yapacak

İlk sezonu CBS'de yayınlanan dizi, The Flash'ın ardından DC Comics draması olarak Arrow'dan sonra çıkan ikinci spin-off oldu. CBS'in Entertainment bölümünden sorumlu eski başkanı Nina Tassler, diziyi kadınları kanala çekmek için yaptıklarını açıkladı. Ancak reytinglerin düşmesi ve prodüksiyon maliyetlerinin artmasıyla birlikte dizi The CW'ye taşındı. Dizinin bir parçası olarak da LA'dan Vancouver'a geçildi. Çekim değişikliği aynı zamanda dizinin yıldızlarından biri olan Calista Flockhart'ın ikinci sezonda ayrılmasına neden oldu. Supergirl, The CW için her zaman güvenli bir liman olmuştur.

Warner Bros. TV'den Greg Berlanti draması, Mark Pedowitz liderliğindeki kanalın en çok izlenen dördüncü orijinal senaryosu oldu. The Flash, Supernatural ve Batwoman gibi büyük yapımlar ise arkasında kaldı. Seriyi desteklediğinin bir kanıtı olarak kanal, Pedowitz 2018'de Supergirl'i Pazar günleri yayınlamaya başladı. Diziyi tamamlama kararı, CW'nin Arrow ile yollarını ayırmasından bir yıl sonra geldi. Bu haber aynı zamanda CBS TV Stüdyoları ve Warner Bros. TV'nin ortak girişimi olan CW'nin bu sezon Supernatural ve Supergirl'e veda edeceği anlamına geliyor.

Rotten Tomatoes sitesinde %88'lik bir ortalama yakalayan dizinin başrollerini ise Benoist, Chyler Leigh, Katie McGrath, Jesse Rath, Nicole Maines, Azie Tesfai, Andrea Brooks, Julie Gonzalo, Staz Nair ve David Harewood paylaşıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2020 17:26
Kalplerimizdeki izi bitmeyecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2020 18:51
SuperLEG <3 sadfd :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2020 16:58
Böyle bitme nolur böyle gitme nolur, birkaç sezon daha süreydin diyemedim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Supergirl, altıncı sezonuyla final yapacak
İlginizi Çekebilir