Team Galakticos koç kadrosuna güç kattı

Atıf Doğan Özcan 28.06.2022 - 10:48
Valorant espor denilince akla gelen ilk takım olan Team Galakticos, kadın Valorant takımına iki adet yeni koç alım duyurusu yaparak gücüne güç kattı.

Yaz döneminde transferlerine devam eden Team Galakticos, takımı her alanda güçlendirmeye oldukça kararlı ve istekli görünüyor. Takımın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Team Galakticos Kadın Valorant takımına iki adet yeni koç transferi duyuruldu. Takımın ana kadrosu ise geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı.

Team Galakticos kadın Valorant takımına iki yeni koç dahil edildi

Geçtiğimiz günlerde kadın Valorant takımının duyurulmasının hemen ardından şimdi de takıma iki yeni koç eklendi. Takıma her alanda güç ve yeni bir soluk katmak isteyen ekip bu alanda oldukça iddialı ilerliyor. Team Galakticos kadın Valorant takımının koçluk görevine Atakan “EpiFanio” Demir getirilirken, ekibin stratejik koçu olarak ise Vahdi Mert “Atomy” Ayten dahil edildi.

Ekibe katılan iki yeni isim henüz koçluk kariyerlerinin başında olmalarına rağmen daha öncesinde bu pozisyonda başarılar elde etmiş isimler. Katıldıkları Team Galakticos kadın Valorant ekibini daha iyi yerlere getirmek için bu başarılarına burada da devam etmekte kararlılar. 

Team Galakticos kadın Valorant kadrosu

  • Esma Yağmur “VIVA” Okdemir
  • Nesrin “mishel” Akyol
  • Nurefşan “fam” Ağcabay
  • Şeyma “Semilau” Ulusoy
  • Yasemin “yasSe” Başçay
  • Zeynep “Touka” Kurt
Bu arada Riot Games, tartışma yaratabilecek bir sistem üzerinde çalışıyor, Valorant sesli chat kayıtları kaydedilecek ve firma ceza verirken bunları dikkate alacak.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2022 12:53
Kolumla bağdaş kurabiliyorum, bende espora başlayabilir miyim?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Team Galakticos koç kadrosuna güç kattı
İlginizi Çekebilir