Tennis World Tour, Haziran ayında piyasada yerini alıyor

Hürkan Çalışkan 18.05.2018 - 02:02
Tenis oyunu sevenler göz atabilir.

Breakpoint tarafından geliştirilen yeni tenis simülasyonu oyunu  olan Tennis World Tour, 12 Haziran tarihinde Steam üzerinde yerini alacak.

Dünyanın en iyi 30 tenisçisi oyunda yer alıyor

Yayıncı BigBen Interactive, Breakpoint’in geliştirdiği yeni tenis simülasyonu oyunu Tennis World Tour'un piyasaya sürülme tarihini açıkladı. Basın açıklamasına göre oyunun PC versiyonu 12 Haziran’da Steam üzerinde elde edilebilecek. Ayrıca geliştirici, oyuncuların geri bildirimlerini göz önüne alarak, güncelleme ve iyileştirmeleri bu yönde yapacağını da sözlerine ekledi.

Tennis World Tour, oyun içerisinde Roger Federer, Angelique Kerber ve Stan Wawrinka gibi 30 profesyonel tenis oyuncusunu bünyesinde barındırıyor. Hareket yakalama teknolojisi ile gerçekçi hale getirilmiş animasyonlar sayesinde modern teniste kullanılan tüm vuruşları öğrenmeyi kolaylaştırıyor. Oyun içerisinde sert, kil, çim,halı ve parke gibi yüzeylerden oluşan ve oyun koşullarını etkileyen 18 çeşit kort yer alıyor. 

Ayrıca Tennis World Tour oyununda kendi oyuncunuzu yaratma ve tıpkı profesyoneller gibi antrenmanlar, turnuvalar, ekip oluşturma, ekip idaresi gibi özellikleri deneyimlemeyi sağlayan bir kariyer modu bulunuyor. Burada dünyanın en iyi oyuncusu olmak için oyun tarzınızı ve taktiklerinizi iyi şekilde belirlemeniz gerekiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
 Tennis World Tour'un Steam platformunda çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir