The Dark Pictures: Little Hope için yeni bir fragman yayınlandı

Alparslan Gürlek 16.10.2020 - 12:55
The Dark Pictures: Little Hope için yayınlanan yeni fragman oyundaki gizemlerden bahsediyor ve birkaç küçük tüyo veriyor.

Supermassive Games tarafından geliştirilen ve Bandai Namco tarafından yayınlanan yeni korku oyunu The Dark Pictures: Little Hope için yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan yeni fragman bugüne kadar oyunda duyduğumuz bazı şeyleri netleştirip toplayarak yeni gizemlerden de bahsediyor. Oyunda işimize yarayabilecek ufak tüyolar vererek kapanışı yapıyor.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope yeni fragmanı yeni tüyolar veriyor

Hikaye anlatıcısının asla rahat hissettirmeyen o sesiyle bize hikaye ile ilgili verdiği ipuçlarını dinliyoruz. Bu sırada daha önce birkaç kez daha üstünde durdukları gibi kararların oyunu şekillendirdiğinden bahsediyorlar. Hatta fragmanın bir sahnesinde kullandıkları hareket yakalama (MoCap) teknolojisine de yer vermişler. Buyurun izliyoruz...

Videoda özellikler "kararlar ve sonuçlarını anlatan birkaç kritik sahne bulunuyor. Bunlar yanlış kararlar vererek işi kendiniz için çok daha zorlaştırabileceğiniz, ya da mantıklı hareket ederek en azından biraz daha kontrolü eline alabileceğinizi gösteriyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ayın içinde yayınladıkları bir interaktif fragman ile aslında oyunda verilen kararların her şeyi belirlediğine vurgu yapmışlardı. Görmediyseniz buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Aynı yolda giden oyuncuların bile birçok farklı yönden birini seçmeleri gerekeceğine vurgu yapılıyor. Bunun yanı sıra oyunda birçok gizem ve bonus içerik olduğunu da söylüyorlar. Bunlardan bazıları farklı nesneler olarak karşımıza çıkıyor, bazıları ise gelecek hakkında bize ufak görüntüler sağlayan fotoğraflar olarak. Hikaye anlatıcısının özellikle "onları kullanın" demesi üzerine anlıyoruz ki bu nesneler bize kritik noktalar hakkında kayda değer ipuçları verecekler.

The Dark Pictures: Little Hope için yeni bir fragman yayınlandı

Ayrıca oyunla birlikte bir dijital çizgi roman ve dijital artbook da oyunculara verilecek. The Dark Pictures Anthology: Little Hope, 30 Ekim 2020'de Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4 ve PC platformları için geliyor. PC üzerinde de Steam platformunda yayınlanacak. Şu anda 149,00 TL fiyatıyla ön sipariş edilebilir halde bekliyor. Serinin önceki oyunuyla birlikte almak isterseniz de 247,34 TL gibi bir fiyat ödemeniz gerekiyor. Bandai Namco ve Türkiye için uyguladığı fiyatlandırma politikası diyip geçiyorum sadece. Siz beni anlarsınız... Peki sizler bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Dark Pictures: Little Hope için yeni bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir