The Death of Superman projesi için yeni bilgiler yayınlandı

Furkan Güler 30.03.2018 - 14:35
Superman'in, Doomsday ile olan savaşı bu sefer destansı bir şekilde anlatılacak.

DC ve Warner Bros. yapımcıları geçtiğimiz dönemlerde Superman'i anlatacak yeni bir animasyon projesi üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. The Death of Superman adını alan yeni animasyonda DC'nin en güçlü kahramanı olan Superman'in ölümü gözler önüne serilecek. Yapımcılar tarafından açıklanan bilgilere göre kaynağı belli olmayan bir canavar karşısında Justice League alarma geçecek. Sonrasında Doomsday olduğu belli olan karakter, Superman ile ölümüne dövüşecek. Hali hazırda Superman'in, Doomsday ile olan dövüşünü Batman v Superman: Dawn of Justice'in sonunda görmüştük. Ancak bu dövüş hayranları pek fazla memnun edememişti.

The Death of Superman animasyon filminde karakterleri kimler seslendirecek?

Ancak DC'nin hayranları bu animasyon filminden sonra destansı ve epik bir savaşa tanık olacağından, hayranlar bu kez yapımcıların projesinden memnun kalacağa benziyor. Animasyon filminde Superman'i Jerry O'Connel, Batman'i Jason O'Mara, Green Lantern'i Nathan Fillion, Wonder Woman'ı Rosario Dawson, Aquman'i Matt Lanter ve Cyborg'u ise Shemar Moore seslendirecek. İki bölümden oluşacak olan animasyon serisinin ne zaman vizyona gireceği belli değil. Fakat tahminler yine de animasyonun bu yıl içerisinde çıkacağını söylüyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 15:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2018 14:20
dc nin animasyon kalitesi git gide düşüyor,2-3 gün savaştı savaştı doomsday ile birşey yapamadı sonra gazeteci kız ölecek diye gitti doomsdayın boynunu kırdı gayet basit bir şekilde,anlamıyorumki supermandemi gazla çalışıyor nedir,tam bir holywood klişesi animasyondu beğenmedim
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Death of Superman projesi için yeni bilgiler yayınlandı
İlginizi Çekebilir