The Evil Within'in çizgi roman serisi duyuruldu

Furkan Güler 28.07.2017 - 11:23
Hikayenin arka planını merak eden oyuncular için yeni bir çizgi roman serisi yola çıktı.
Shinji Mikami'nin ortaya koyduğu başarılı korku oyunu The Evil Within, hem eski Resident Evil fanlarını, hem de oyun basınını ve yeni oyuncuları memnun edebilmişti. Geride bıraktığımız E3 2017 fuarında ise Bethesda, kendi konferansında yeni The Evil Within'in yolda olduğunu duyurdu.

Şimdi ise oyunun ana karakteri olan Sebastian Castellanos'un başrolde olduğu bir çizgi roman serisi, oyunu sabırsızlıkla bekleyen oyuncular için duyuruldu. Açıklanan bilgilere göre çizgi roman serisi ilk oyunda yaşanan olaylardan sonrasını anlatacak. Söylentilere göre ise detektifimiz Castellanos'un başına gelen bu olayların aslında neden geldiği çizgi romanlarda anlatılabilir.

The Evil Within'in çizgi roman serisi duyuruldu
6 Eylül tarihinde çıkacak olan yeni çizgi roman serisi, Ryan O'Sullivan tarafından yazılıyor. Warhammer 40,000: Dawn of War III ve Turncoat serilerinin yazarı olan O'Sullivan çizgi roman için seçilmesi, The Evil Within fanlarını oldukça heyecanlandırdı. Çizgi romanın illüstrasyonunu ise Damien Worm'un ve Szymon Kudranski'nin üstleneceği belirtildi. 13 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak olan The Evil Within 2'nin hikayesini görmek için sabırsızlanıyoruz. Korkudan daha çok gerilim atmosferi ile öne çıkıp oyuncuyu ekrana kitleyen ilk oyundan sonra ikinci oyunun fragmanını buradan izleyebilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Evil Within'in çizgi roman serisi duyuruldu
İlginizi Çekebilir