The Great Perhaps oyunu Temmuz ayında konsollara geliyor

Özgür Deveci 22.06.2020 - 00:07
Caligari Games tarafından geliştirilen ve Deadalic Entertainment tarafından yayınlanan puzzle oyunu The Great Perhaps, önümüzdeki ay PlayStation 4, Xbox One ve Switch için piyasaya çıkacak.

Caligari Games tarafından geliştirilen oyunun PC sürümü bir dizi tartışmaya konu olmasına rağmen Steam'de %73 değerlendirme ile olumlu yorumlar almıştı. Uzun bir süredir konsollara gelmesi beklenen oyunun nihayet duyuru videosu paylaşıldı. Konsol sürümü Drageus Games tarafından yayınlanacak bağımsız oyun, 10 Temmuz 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için piyasaya çıkacak.

The Great Perhaps, afetlerden yok olmuş Dünya'ya dönen bir astronotu anlatan bir zaman yolculuğu bulmaca oyunudur. Harabelerin arasında, ışığında başka bir zamanın parıltılarını görebildiği ve geçmişe yolculuk yapabildiği sıra dışı bir fener buluyor.

The Great Perhaps oyunu Temmuz ayında konsollara geliyor

The Great Perhaps oyunu Temmuz ayında konsollara geliyor

The Great Perhaps doğal afetlerden yok olan Dünya'ya dönen bir astronotun hikayesini anlatıyor. Harabelerin arasında, ışığında başka bir zamanın parıltılarını görebildiği ve geçmişe yolculuk yapabildiği sıra dışı bir fener buluyor. Kıyamet sonrası Dünya'nın boş ve melankolik manzarası ve yitip giden parlak günleri arasında devam eden zaman yolculuğunu deneyimle. Kahramanımız, geçmişte olduğu gibi kıyamet sonrası bugünde de tehlikelerle yüzleşecek. Onun felaketin asıl sebebini bulmasına ve gezegeni kurtarmasına yardım et!

Ana Özellikler

• Zaman yolculuğuna dayanan zorlayıcı bulmacalar ve mini oyunlar

• Sovyet estetiğine dayanan kıyamet sonrası dünyanın sürükleyici atmosferini deneyimle

• Geçmişi günümüze bağlayan yenilikçi hikâye

• Hikâyeleri sayesinde unutulmayacak karakterler

• Her bir zaman çizgisine uyum sağlayan interaktif orijinal müzik

• Kederle çizilmiş 2D sanat tarzı

Bu arada oyunun geliştirici ekibi Caligari Games yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Steam'de ücretsiz demosu bulunan Whateverland: Prologue oyunu için Kickstarter'da bağış toplayan ekip 19 bin dolar hedefinin 10 bin dolarını tamamlamış durumda. Bu oyunu da merak edenler varsa buradan Steam sayfasını ziyaret edebilir.

Caligari Games tarafından geliştirilen ve Drageus Games tarafından yayınlanacak The Great Perhaps, 10 Temmuz 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için piyasaya çıkacak. Oyunun konsollar için tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca fragmanda gözünüze çarpan detaylar olursa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Great Perhaps oyunu Temmuz ayında konsollara geliyor
İlginizi Çekebilir