The King's Man filminin yeni fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 7.07.2021 - 14:33
Kingman filmlerinin öncesini anlatan ve bizi 1.Dünya Savaşı dönemine götüren The King's Man filminin yeni fragmanı yayınlandı.

Pandemi sebebiyle ertelenen filmler kervanına katılan The King's Man filminin yeni fragmanı yayınlandı. Oldukça beğenilen Kingsman: Secret Service ve Kingsman: Golden Circle filmleri ile kendi çizgilerini çizmeyi başarmış ve farklı bir ajan filmi kurgusu ile karşımıza çıkan serinin yeni filmi hikaye olarak çok daha öncesini konu ediniyor. Kingsman topluluğunun eski üyelerinden Oxford Dükü'nin hikayesine odaklanacak olan filmin yeni fragmanında serinin diğer filmlerine de değinildiğini görüyoruz. 

The King's Man filminin yeni fragmanı yayınlandı

Açıkçası ilk fragmanı 2019 yılında karşımıza çıkan ve pandeminin de etkisi ile sürekli ertelenen filmi yeni fragmanı görene kadar unuttuğumu bile söyleyebilirim. Neyse ki yeni vizyon tarihini alan filmin 22 Aralık'ta sinema salonlarında boy göstereceği de açıklanmış. 1.Dünya Savaşı döneminde geçecek olan filmin klasik Kingsman kurgusuna ve tabi ki dövüş kareografisine sahip olduğunu da görüyoruz. Filmde ayrıca Secret Service filminde gördüğümüz meşhur terzi dükkanının açılışına da tanıklık edeceğiz gibi duruyor.

Başrollerinde başarılı oyuncu Ralph Fiennes ve Harris Dickinson'ın yer aldığı The King's Man filminde ayrıca Djimon Hounsou, Aaron Taylor Johnson ve Daniel Brühl gibi önemli isimler de bulunuyor. 22 Aralık 2021'de gösterime girecek olan filmin fragmanı şu şekilde;

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 02:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
The King's Man filminin yeni fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir