The Last of Us 3 hikayesinin ana hatları çoktan yazılmış

Alparslan Gürlek 28.04.2021 - 13:57
Neil Druckmann, The Last of Us 3 hikayesinin ana hatlarının çoktan yazıldığını ve bunun bir oyuna dönüştüğünü görmek istediğini açıkladı.

The Last of Us serisindeki potansiyel bir üçüncü oyun için hikayenin ana hatları çoktan yazılmış. Naughty Dog kreatif direktörü Neil Druckmann, The Last of Us 3 için yeni açıklamalarda bulundu. Hayranları hem sevindirecek, hem de sabırlarını zorlayacak yeni açıklama Script Apart'ın bir podcasti sırasında geldi.

The Last of Us 3 hikayesinin ana hatları hazır, ama henüz geliştirilmiyor

Druckmann, ikinci oyundan sonra olanları detaylandıran bir taslağın zaten var olduğunu ve bir gün bunun bir oyuna dönüştürülmesini görmek istediğini açıkladı. Anlaşılan The Last of Us 3 için ilk adım çoktan atılmış, ancak stüdyonun şu an içinde bulunduğu karmaşık durum nedeniyle yakın zamanda görebileceğimizi düşünmüyorum.

"Ne kadarını açıklamak istediğimi bilmiyorum" dedi Druckmann. "[Ortak yazar Halley Gross], henüz yapmadığımız bir hikaye için bir taslak yazdı ancak umarım bir gün gün ışığını görebilir."

Druckmann'a göre yazılan taslak, ikinci oyundan sonra gerçekleşecek olayları ele alıyor. Ayrıca Neil Druckmann stüdyonun şu anda hangi proje üzerinde çalışacağına karar verme sürecinde olduğunu öne sürdü.

The Last of Us 3 hikayesinin ana hatları çoktan yazılmış

"Büyük başlıklarımızdan birini bitirdikten sonra, ister The Last of Us 3 olsun, ister yeni bir şey, ister geri dönmek istediğimiz eski bir seri olsun, farklı fikirleri keşfetmek için uzun zaman alıyoruz" diye açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir Bloomberg raporuna göre, Naughty Dog şu anda The Last of Us'ın ilk oyununun PlayStation 5 sürümü üzerinde çalışıyor.

Yayınlanmasının ardından TLOU Part II satışları, üç günde dünya çapında dört milyon kopya satarak bugüne kadarki en hızlı satan PS4 oyunu olmuştu. Aynı zamanda geçtiğimiz yıl çok başarılı PS4 özel oyunları ile çetin bir rekabetin içinden sıyrıldığını da belirtmek gerekiyor. Bunların arasında Ghost of Tsushima gibi gerçekten iyi satış başarıları elde etmiş oyunlar da vardı.

Naughty Dog'un eş başkanı bu ay, Last of Us stüdyosunun hala çok projeli bir geliştirme stratejisini tam olarak uygulamak için mücadele ettiğini söyledi. Şu anda ön prodüksiyon aşamasında birkaç oyun projeleri olduğunu da açıkladı. Belki de The Last of Us 3 bunlardan biridir. Henüz net bir şey söylemek güç. Peki sizler serinin yeni bir oyununu daha oynamak ister miydiniz? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar 31
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2021 23:03
Last of us standalone bir oyun olmaliydi.part 2 last of us degildi,almadim oynamadim.zorlama devam oyunlarini kiniyorum.escinsellige tesvik modasini da kiniyorum.
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2021 11:32
Teşvikle eşcinsel olunabileceğini düşünen insanlar var:))))
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2021 18:23
hikayede sürekli göze sokulmayan ''normal'' bir ilişkiden eşcinselliğe teşvik edildiğinizi düşünüyorsanız sizde zaten bastırılmış bir eşcinsellik vardır :D korkmayın bu kadar :)
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2021 13:31
Teşvik nasıl oluyor anlamış değilim kendini bilen buna takılmaz, böyle şeyler ezelden beri vardı zaten, görmezden gelmek saçma ben oyunu oynadım hikayeside mükemmel, hiç bu dediklerine takılmadım çünkü umrumda değil, tavsiyem böyle takıntılardan kurtulmaya bakın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
classlord23
classlord23 2.05.2021 22:22
Metacritic oyuncu puanı 5 vasat olan bir oyunun nesini bekleyelim. Eşcinsellere şirinlik yapacağım diye adını anmak istemediğim sözde yönetmen kisvesine bürünmüş garip bir varlığa emanet edilen bir elması resmen kömüre çevirdi. Şimdi alsın sobasında yaksın.
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2021 11:31
Oyuncuların ve seyircilerin kötü puan verdiği yapımlar baş yapıt olabiliyor. Vasat kültür seviyesindeki insanların her yorumuna itibar etmemek lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 19:08
şunun konusunu savunanları anlamıyorum intikam hedefi koy ve yol boyunca ilerlerken herkesi öldür katliam yap yalvaranlara bile acıma ama gel gelelim esas düşmanla karşılaşınca serbest bırak çok saçma (not ben joelin ölmesine sevindiğim için oyunu aldım yaşlı göbekili tipsiz birinden baş rol olmazdı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 07:23
Bence joel ölmemeliydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 07:21
Artık the last of as part 3 çıkmalı bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Last of Us 3 hikayesinin ana hatları çoktan yazılmış
İlginizi Çekebilir