The Lord of the Rings: Rise to War Eylül'de çıkacak

Merlinin Kazanı 25.08.2021 - 18:46
NetEase Games tarafından geliştirilen The Lord of the Rings: Rise to War, mobil strateji oyununun 23 Eylül 2021'de piyasaya sürüleceği duyuruldu.

NetEase Games tarafından geliştirilen The Lord of the Rings: Rise to War, mobil strateji oyununun 23 Eylül 2021'de piyasaya sürüleceği duyuruldu. NetEase ve Warner Bros. Interactive Entertainment işbirlikteliği ile çıkacak olan yapım, J.R.R. Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi serisinden ilhan alıyor.

The Lord of the Rings: Rise to War Eylül'de çıkacak

NetEase Games ve Warner Bros. Interactive Entertainment, Lord of the Rings: Rise to War'ın Eylül'de tüm Avrupa, Amerika, Okyanusya ve Güneydoğu Asya'da Android ve iOS cihazlarda yayınlanacağını duyurmak için özel bir web sitesine tasarlamış.

NetEase, 2020'de oyun için iki kapalı beta testini gerçekleştirmişti. Oyunun beta olmasına rağmen oldukça iyi bir aşamaya getirilmişti. Geçen süre içinde çok daha ileriye götürüldüğü de kesin.

The Lord of the Rings: Rise to War Eylül'de çıkacak

The Lord of the Rings: Rise to War için ön kayıt

Oyuncular bugünden itibaren Lord of the Rings: Rise to War için oyunun resmi web sitesinde ön kayıt yaptırabilirler. Oyuna ön kayıt yaptıran tüm oyuncular, sadece oyun yayına girdiğinde bilgilendirilmeyecek, aynı zamanda özel oyun içi hediye paketleri de alacaklar. Hediye paketi, Shire Hobbit'i Bilbo Baggins'in özel bir portresini içeriyor.

Oyun hakkında

Lord of the Rings: Rise to War, NetEase Games ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından geliştirilen, yakında çıkacak bir mobil strateji oyunudur. Oyuncular, fetih için ordular kurmak ve tek yüzüğün peşinde topraklarını genişletmek için maceralara atılıyorlar. Orta Dünya'nın Üçüncü Çağında geçen The Lord of the Rings: Rise to War, Arda'nın kurgusal dünyasının ve Kuzey'in Korucusu Aragorn'dan, Ayrıkvadi Lordu Elrond Elf'lerine kadar geniş karakter yelpazesinin sürükleyici bir yorumunu sunuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Lord of the Rings: Rise to War Eylül'de çıkacak
İlginizi Çekebilir