The Night House filminden yeni fragman geldi

Burak Bahar 30.03.2021 - 17:08
The Night House filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Filmin posteri de beklentileri artıracak kadar güzel olmuş diyebiliriz.

16 Temmuz 2021'de vizyona girmesi planlanan korku-gerilim türündeki The Night House tarafından yeni bir fragman geldi.

2020 Sundance Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapan filmlerden bir tanesi olan The Night House filmi Searchlight Pictures’ın haklarını satın aldığı korku-gerilim türünde bir film. The Night House filmi kısa bir süre önce vefat eden kocası ile ilgili karanlık sırları ortaya çıkarmaya başlayan dul bir kadının hikayesini konu alıyor. Geçmişten Gelen (özgün adıyla: The Gift), Evrim, Frost/Nixon ve Iron Man 3'ten tanıdığımız Rebecca Hall'un başrolünde yer aldığı korku-gerilim filmi, kocasının vefat etmesinin ardından bazı sırların peşine düşen bir kadının hikayesini anlatıyor.

Sadece notla baş başa kalmıyor

Yayınlanan fragmanda Beth: “Sen haklıydın, ölümden sonraki yaşamda hiçbir şey yok” yazan tuhaf bir notla baş başa kalıyor. Aslında baş başa kaldığı şey sadece notlar değil.

Filmin yönetmen koltuğunda The Signal ve The Ritual gibi korku filmleriyle tanınan David Bruckner oturuyor. Filmin yapımcılığını da Batman Begins ve Man of Steel gibi filmlerin senaristi olan David S. Goyer üstleniyor. Ana oyuncu Rebecca Hall’a; Sarah Goldberg, Stacy Martin, Vondie Curtis-Hall ve Evan Jonigkeit gibi isimler eşlik ediyor.

The Night House filminin konusu şu şekilde:

Beth, yakın zamanda vefat eden kocasının yokluğuyla mücadele etmektedir. Beth'e kalan tek şey anıları ve garip bir nottur. Notta kocası, Beth'in haklı olduğunu söyler ve ölümden sonra yaşamın olmadığını ifade eder. Ama Beth, yalnız kaldığı zamanlardan birinde aslında orada olmaması gereken şeyler görmüştür ve bu not, kendi deneyimleriyle örtüşmüyordur. Ayrıca evin yakınındaki gölden gelen ayak izleri ve hayalete benzeyen görüntüler de bu kanıyla uyuşmuyordur.

The Night House filminin posteri heyecanı arttırdı

The Night House'un fragmanının yanı sıra posteri de izleyici karşısına çıktı. Film; gösterimini geçtiğimiz Ocak ayında Sundance Film Festivali'nde yapmış ve bir korku filmine göre oldukça beğeni kazanmıştı. Öyle ki yayınlanan posteri de oldukça ilgi çekici ve hoş gözüküyor. Posterde ana karakter Beth, kırmızı bir Ay'ın altında, hikayeden anladığımız kadarıyla ölü kocasının hayaletiyle baş başa görünüyor.

The Night House

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Night House filminden yeni fragman geldi
İlginizi Çekebilir