Netflix Party (Teleparty) nasıl yapılır?

Alparslan Gürlek 29.03.2021 - 12:29
Arkadaşlarınızla birlikte film izlemenize olanak sağlayan (Teleparty) Netflix party nasıl yapılır? Bu yazımızda sizlere anlatıyoruz.

Netflix Party eklentisi ile arkadaşlarınızla aynı anda dizi ve film gibi içeriklerini izlemeniz mümkün. Netflix Party nasıl yapılır? Chrome dışında tarayıcılara yüklenebilir mi? Gelin birlikte bakalım.

COVID-19 küresel salgını geçtiğimiz yıldan beri artarak etkisini sürdürmeye devam ediyor. Haliyle dijital çağın dijital gereksinimleri de artmış durumda. Gıda ürünleri, market alışverişleri, restoranlar derken, sinema ve tiyatroların da kapalı ya da kısıtlı kapasiteyle çalışması farklı ihtiyaçlar doğurdu.

Netflix Party (Teleparty): Arkadaşlarınızla film izleyin

NetflixParty eklentisi, hem Chrome hem de aracı eklentilerle Opera üzerinden kullanılabiliyor. Arkadaşlarınızla aynı anda film izlemenizi sağlayan bu eklentiyi kullanmak için, hepinizin platformda hesabınız olması gerektiğini baştan belirtelim. Aşağıdaki adımları takip ederek kolayca Google Chrome tarayıcınıza eklentiyi kurabilirsiniz.

Eğer Opera tarayıcısını kullanıyorsanız, önce "Install Chrome Extensions" eklentisini tarayıcınıza yüklemeniz gerekiyor. Bu eklenti sayesinde Chrome'a kurulabilen birçok eklentiyi Opera tarayıcınızda da kullanabileceksiniz. Yine de hepsinin sağlıklı çalıştığını garanti edemeyiz. Bu iki tarayıcı dışındaki internet tarayıcılarında eklentiyi kullanmanız mümkün değil.

Netflix Party nasıl kullanılır?

Yükleme işlemi: Google Chrome ve Opera

  • Netflix Part web sitesini açın.
  • Sitedeki bağlantıya tıklayarak eklenti sayfasına gidin. (Buraya tıklayabilirsiniz.)
  • "Chrome'a Ekle" butonuna tıklayarak eklentiyi tarayıcınıza yükleyin.
  • Yükledikten sonra araç çubuğuna eklemeyi unutmayın.

Nasıl yapılır?

  • İzlemek istediğiniz içeriği açın.
  • Kırmızı rengini alan "Teleparty" logosuna tıklayın.
  • "Partiyi Başlat" kısmını seçin
  • Eklentinin size verdiği URL'yi arkadaşlarınıza gönderin.

İşte bu kadar! Eğer sohbet etmek isterseniz, sohbet kısmı sağ tarafta görünecektir. Böylece arkadaşlarınızla dizi ya da film izlerken muhabbet edebilirsiniz. Ayrıca partinizi oluştururken, diğer arkadaşlarınızın filmi duraklatıp devam ettirmesine izin verme gibi seçenekleri ayarlayabilirsiniz.

Dilerseniz ipleri elinize alabilir, dilerseniz de arkadaşlarınıza da kontrol yetkisi verebilirsiniz. Eğer eklenti tarayıcınızda çalışmazsa, çerezleri ve tarama verilerini sildikten sonra yeniden deneyin. Tekrar hatırlatalım, eğer bu özelliği kullanmak istiyorsanız arkadaşlarınızın da birer Netflix hesabı olması gerekiyor. Aksi takdirde partiye katılmaları söz konusu olmayacaktır.

Arkadaşlarınızla bağlandınız fakat izleyecek dizi veya film bulma konusunda sıkıntı mı çekiyorsunuz? Hiç merak etmeyin! Aşağıda bağlantısını vereceğimiz Netflix gizli kodları yazımız ile yüzlerce kategori arasından kendinize uygun olanı bulabilirsiniz.

Yazı içindeki bağlantılardan istediğiniz kategoriye anında girip, yeni favori filminizi bulabilirsiniz. Eğer bu yazımızı faydalı bulduysanız daha fazla içerik için bizi takip etmeye devam edin. Ayrıca görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

İlginizi çekebilir:
Netflix gizli kodları olduğunu biliyor muydunuz?
Aşk ve Canavarlar filmi için yayınlanan eğlenceli fragman
Afrikalı Samuray anime dizisi Yasuke geliyor
Asteriks animasyon dizisi geliyor

Netflix Party Nedir?

Netflix Party, platformu arkadaşlarınızla çevrimiçi olarak izlemenin yeni bir yoludur. Netflix Party, izlemeye katılacak cihazları senkronize eder ve bu sırada grup sohbeti ekler. Bu sistemi kullanan binlerce kişi bulunuyor. Uzun mesafelerde bulunan arkadaş ve tanıdıklarınızla film geceleri ve TV izleme partileri yapabilirsiniz.

Bu Platform Nedir?

Kaliforniya merkezli teknoloji ve medya hizmetleri sağlayıcısı bir yapım şirketidir. Şirketin ana faaliyeti, ücretli aboneliğe dayanan bir video akış hizmetidir. Netflix Türkiye fiyatı ise bu yazının yayınladığı tarih itibariyle aylık 26,99 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Bu yılın Mart ayına kadar 17,99 TL olan abonelik ücreti, 4 Mart tarihi itibariyle zamlanarak 26,99 TL'ye çıkmıştır. Ayrıca Türkiye'de çekilen birçok diziye de ev sahipliği yapmaktadır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Netflix Party (Teleparty) nasıl yapılır?
İlginizi Çekebilir