The Surge'ün demo'su kullanıcılara sunuldu

Furkan Sakoğlu 20.07.2017 - 11:06
Oyunu denemek ve satın almadan önce nasıl gözüktüğünü görmek için güzel bir fırsat
Lords of the Fallen ile birlikte ilk defa karşımıza çıkan Deck 13, Souls serilerine benzer oynanışı ve mekanikleri ile ortalama notlar almış, beklentileri tam olarak karşılayamamıştı. Deck 13 ise bu türden henüz vazgeçmemiş olacak ki, yine benzer elementlere sahip yeni bir HardCore RPG üzerinde çalıştığını duyurmuş ve karşımıza The Surge ile çıkı vermişti. Dark Souls'a benzer oyun mekanikleri ile bilim kurgu temasını harmanlayan ve nispeten başarılı bir oyun olarak karşımıza çıkan The Surge, eleştirmenlerden de ortalama yorumlar almayı başarmıştı.

The Surge'ün demo'su kullanıcılara sunuldu
Bugün ise Focus Home Interactive oyunun deneme sürümünü, yani demosunu kullanıcılara sundu açıkladı. Bu sayede türü seven ancak The Surge ile ilgili şüpheleri olan kullanıcıların kapısı çalacak olan Deck 13 yapımcıları, oyunun satışlarını artırmayı amaçlıyor. Bakalım demo sürümü yapımın satışlarını artırmayı başarabilecek mi? Ayrıca Deck 13'de demo ile ilgili verilen bilgiye göre, eğer oyunu demo'da oynarsak tüm başarılarımız ve kayıtlarımız, oyunu satın aldığımız takdirde ana oyuna aktarılabilecek ve kaldığımız yerden devam edebileceğiz. Ayrıca demo'nun oyunun şimdiye kadar ki tüm güncellemelerini de içerisinde bulundurduğunun altını çizelim.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
insidethefire
insidethefire 21.07.2017 09:50
şu demolar ve betalar artık bulut sistemine bağlansın allaşkına ya, onlarca gb indiriyoruz 2-3 gün için ya da 1 bölüm için
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Surge'ün demo'su kullanıcılara sunuldu
İlginizi Çekebilir