The Swapper yapımcısının yeni oyunu şahane duruyor

Ersin Kılıç 25.07.2017 - 10:44
Piksel tarzında oyunları seviyorsanız, muhtemelen Noita'ya bayılacaksınız.
Piksel tarzındaki oyunlar özellikle bağımsız firmaların elinde birer elmasa dönüşebiliyor. İşte bu oyunlara yeni bir örnek daha geldi. üstelik oyunun yapım ekibine baktığımızda daha önce kendini ıspatlayan bir ekip olduğunu da görüyoruz.

Daha önce Environmental Station Alpa, Crayon Physics Deluxe ve The Swapper isimli oyunlara imza atan ekip yeni oyunlarının duyurusunu da gerçekleştirdi. Özellikle The Swapper ile farklı bir oynanış ve atmosfere imza atan ekibin yeni oyunu Noita, piksel tarzının tüm güzelliklerini adeta içerisinde barındırıyor.

Oyunun en büyük özelliği ise oyun alanında bulunan tüm piksellere bir şekilde müdahale edebilmeniz. Sahip olduğunuz özel silahlar ile birlikte yeri geldiğinde gaz bulutlarını ateşe veriyor, yeri geldiğinde ise dağı taşı yararak kendinize yol açmaya çalışıyorsunuz. Su altı bölümlerine dahi yer verilen oyunun görsel anlamda oldukça hoş durduğunu da kabul etmek gerekiyor. Özellikle piksel tarzı oyunları seviyorsanız, bu oyunu bir kenara not etmenizde fayda var. Noita'nın yayınlanan duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rahro Uth
Rahro Uth 25.07.2017 17:14
Ben istemek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Grandmasterman
Grandmasterman 25.07.2017 11:33
Powder toy'un oyuna dönüştürülmüş hali gibi bence denemekte fayda var güzele benziyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Swapper yapımcısının yeni oyunu şahane duruyor
İlginizi Çekebilir