The Witcher Eskel rolü ikinci sezonda el değiştiriyor

Alparslan Gürlek 27.09.2020 - 13:25
The Witcher ikinci sezonda rol alacak Eskel karakteri el değiştiriyor. Thue Ersted Rasmussen'in oynayacağı karakteri artık İsviçreli Eidenbenz canlandıracak

Bildiğiniz gibi The Witcher dizisinin ikinci sezonu için çalışmalar Ağustos ayı itibariyle kaldığı yerden devam ediyor. Seriyi merakla bekleyen başta ben olmak üzere birçok kişi ikinci sezonda göreceğimiz karakterleri de fazlasıyla merak ediyor. Tam da bu anlamda özellikle oyunu oynayanların iyi bileceği The Witcher karakteri Eskel rolünü oynayan Rasmussen istifa etmek zorunda kaldığını bildirdi.

The Witcher ikinci sezonda Eskel el değiştiriyor

Deadline, daha önce The Witcher'ın ikinci sezonunda Eskel rolünü üstlenen Thue Ersted Rasmussen'in istifa etmek zorunda kaldığını bildirdi. Rasmussen Instagram'da bunun Covid-19 salgını nedeniyle serinin yeniden planlanmasıyla ilgili olduğunu söyledi. Devamında "Eminim ikinci sezon harika olacak ve bir Witcher olmak yerine bir hayran olarak izleyeceğim" dedi.

Rasmussen'in yerini daha önce dönem draması Victoria ve İkinci Dünya Savaşı casus dizisi X Company gibi TV şovlarında çalışan İsviçreli aktör Basil Eidenbenz aldı. Artık Eskel rolünde karşımıza Basil Eidenbenz çıkacak. Netflix'in Witcher serisi, Kristofer Hivju'nun (Game of Thrones'tan Tormund Giantsbane) pozitif testinden kısa bir süre önce, Mart ayında planlandıktan sonra 17 Ağustos'ta yeniden çekimlere başladı. Hivju, lanetli bir canavar olan ve kitaplardan iyi bildiğimiz Nivellen rolünü üstlendi. Nivellen de kitaplarda geçen ve her okurda iz bırakmayı başarabilmiş Witcher evreni "canavarlarından" biridir. Ayrıca kendisinin tamamen iyileştiğini de belirtelim.

The Witcher Eskel rolü ikinci sezonda el değiştiriyor

Witcher oyunlarından tanıdığımız babayiğit ve koca yürekli Eskel'i tanıyalım. Kendisi en az Geralt kadar yetenekli bir Witcher olmasına karşın büyülerde ustalaşamadığı ve sahirelerle arasını iyi tutmadığı için Geralt kadar popüler değil. Çocukluğunu Geralt ile birlikte geçirmiş, birçok badireyi (Witcher'ın ilk oyunundaki Semenderlerin Kaer Morhen'i kuşatmasında da) birlikte atlatmışlardır. Serinin son oyununu oynayanlar iyi bilecektir ki Eskel seride yeri doldurulamaz iyi bir karakter. The Witcher Eskel rolündeki fark görsel anlamda Rasmussen'in hayalimizdeki Eskel'i canlandırabileceğini hissettirmişti. Dizideki kast için yapılan değişiklik bir nebze üzücü olsa da Eidenbenz'in bu rolün altından kalkıp kalkamayacağını ikinci sezon yayınlandığında göreceğiz. Bu arada ikinci sezon için takvimlerimiz 2021 yılını gösterse de henüz kesinleşmiş bir tarih yok.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2020 11:11
oley be
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher Eskel rolü ikinci sezonda el değiştiriyor
İlginizi Çekebilir