The Witcher Sezon 2 çekimleri yeniden başladı

Alparslan Gürlek 13.08.2020 - 12:32
The Witcher Sezon 2 çekimleri COVID-19 nedeniyle askıya alındıktan sonra ilk kez bu ayın başlarında tekrar başladı. Setten fotoğraflar geldi.

Görünüşe göre Netflix için The Witcher Sezon 2 çalışmaları yeniden başladı ve programın ilerisinde gibi görünüyor. Daha önce 17 Ağustos'ta prodüksiyonun devam edeceği bildirilmişti ancak setten işlerin çoktan başladığını gösteren fotoğraflar ortaya çıktı.

The Witcher Sezon 2 çekimleri programın önünde gidiyor

Yönetmen Stephen D Surjik, Twitter'da 5 Ağustos'un setteki ilk günü olduğunu söyledi. Şovmen Lauren S. Hissrich ile bir fotoğrafını paylaştı ve ikili, kalkan bariyeriyle ayrılmış bir monitörde sahneleri izliyor. Muhtemelen bu uygulama yeni sağlık ve güvenlik önlemlerinden biri.

The Witcher Sezon 2 çekimleri yeniden başladı

The Witcher'ın yeni sezon çekimleri Mart ayında durduğunda Londra'dan 65km uzaklıktaki Arborfield Stüdyolarında yapılıyordu. Aktör Kristofer Hivju'nun COVID-19 testi pozitif çıktıktan sonra İngiltere'de askıya alınan en büyük yapım olmuştu.

The Witcher Sezon 2'nin onaylanmış bir çıkış tarihi olmasa da Hissrich, daha önce 2021'de çıkacağını belirtmişti. Ocak ayında "Ürünü aceleye getirmek istemiyoruz" diyerek "Bu kimseye fayda sağlamaz" diye eklemişti. Ayrıca The Witcher Sezon 2'nin hikayesinin, farklı zaman çizelgelerine yayılmış olan Sezon 1'den daha kolay takip edileceğini söylemişti. "Üç karakterin hikayesi kesişmeye başladığından, hikaye çok daha doğrusal olacak" şeklinde açıklamıştı.

The Witcher'da Geralt of Rivia olarak Henry Cavill, Ciri rolünde Freya Allan, Yennefer rolünde Anya Chalotra, Cahir rolünde Eamon Farren ve Jaskier rolünde Joey Batey rol alıyor. Dizi, Andrzej Sapkowski'nin popüler video oyun serilerine ilham veren kitap serisine dayanıyor.

Geçtiğimiz aylarda dizinin çekimlerine Ağustos ayında devam edileceği haberini yapmıştık. Ancak görünen o ki tahmin ettiğimizin aksine ekip Ağustos ayının ortalarına kadar esnetmeden çekimlere başlamış. Ne yazık ki dizinin 2021'den önce geleceğini söylemek zor. İlk kez Şubat ayında başlayan dizi çekimleri bir ay sonra COVID-19 pandemisi nedeniyle askıya alınmıştı ve 5 aylık bir aradan sonra tekrar başladı. İlk sezon ile Witcher evrenini oyunlar ile tanımış kullanıcıları tatmin edemeyen dizi, ikinci sezonda ne tür değişikliklere gidecek bilemiyoruz. Oyunlara uygun olması gerekmeyen, kitaplardan esinlenerek çekilen dizinin oyuncuları hiç kitaplardan çıkmış gibi durmasa da, Witcher hikayeleri anlatıldığı için izlemeye değer. En azından Witcher evrenini seven biri olarak bunu söyleyebilirim.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 00:09
katılıyorum diziyi izlemek çok keyifliydi. Ben diziyi izlerken baktım oyundaki karakterlermiş herkes yorum yapıyor olmamış diye , ben gayet güzel güzel buldum hiç etkide kalmadan direk diziyi izlediğim için çok beğendim oyuncular çok iyi oynuyor ,sabırsızlıkla bekliyoruz 2. sezonu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
ruyaguclu
ruyaguclu 14.08.2020 10:15
hemen çıksın ya çok özledim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2020 15:11
Google translate
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2020 19:32
Translate google to merlin
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher Sezon 2 çekimleri yeniden başladı
İlginizi Çekebilir