Thief 4'ün temeli atıldı

Murat Halilbeyoğlu 28.04.2011 - 10:35
Ünlü seri için oluşturulan yeni ekip yerine yerleşti
Eidos Montreal stüdyolarından son aldığımız haberlere göre artık projelerinin son aşamalarında olan Deus Ex ekibi yerlerini Thief 4 ekibine devretmişler.

The Deus Ex: Human Revolution'ın sanat yönetmeni Jonathan Jacques Belletete konu hakkında "Biz çıktık onlar girdi. Ana üretim alanında şu anda onlar bulunuyor. Biz artık daha ufak bir ofise geçtik."

Ancak bunun anlamı Deus Ex ekibinin de bu yeni projeye geçtiği yönünde anlaşılmamalı. Nitekim Jonathan Jacques iki ekibin tamamen birbiriden ayrı olduğunu belirtti. Zaten kendisinin Thief 4 hakkında hiçbir girdisi bulunmuyor.

Ancak yine de konu hakkında hevesli.

"Muhteşem bir takım kurdular, içlerinde harika insanlar var. Ekibin sanat yönetmeni benim çok iyi bir dostum, dolayısıyla oyunun iyi ellerde olduğunu söyleyebilirim."

Thief 4'ün temeli atıldı
Detay vermek istemeyen Jonathan Jacques oyunun bizi derinden etkileyeceğini belirtti.

Thief 4 her ne kadar Eidos Montreal ve Square Enix tarafından doğrulanmış olsa da resmi olarak hiç duyurulmamıştı. Ancak geçtiğimiz zamanlarda oyunun küçük bir ekran görüntüsü yayımlanmış ve bütün oyun severleri heyecan içinde bırakmıştı.

Şimdi ise akıllardaki tek soru ekibin az bir zaman kalan E3'e bu oyunu getirip getirmeyeceği yönünde. Elbette umudumuz getirmesi yönünde.
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 09:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thief 4'ün temeli atıldı
İlginizi Çekebilir