Thunder Tier One yapımcıları ile konuştuk

Ersin Kılıç 6.01.2021 - 12:41
Geçtiğimiz ay duyurusu yapılan ve PUBG yapımcılarının imzası da bulunan Thunder Tier One hakkında Pawel Smolewski ile konuştuk.

Thunder Tier One bir süredir geliştirilen ve geçtiğimiz ay resmi duyurusu ile karşımıza çıkan izometrik bir aksiyon oyunu. PUBG yapımcılarının da imzası bulunan oyun PUBG yapımcıları tarafından geliştiriliyor. Biz de Thunder Tier One gelişim sürecini oyunun kreatif yönetmeni olan ve aynı zamanda PUBG'nin aksiyon ve silahlı çatışmalardan sorumlu birim başkanı olan Pawel Smolewski ile konuştuk.

Pawel Smolewski, Thunder Tier One oyununu anlatıyor

Thunder Tier One'ı top-down shooter olarak tasarlamanızdaki en önemli faktör neydi?

Bu konuda tek bir şey söylemek zor, birkaç nedenimiz var. Sağlam bir taktik deneyimi yaratmak, akıcı oynanış mekaniği ve benzersiz bir shooter oyunu yaklaşımı yaratmak bizim için gerçekten önemliydi. Daha yaratıcı faktörler açısından, temel hedeflerimizden biri Commandos ve Rainbow Six gibi doksanlı yıllardan kalma oyunların havalı ve nostaljik hissini iletmekti. Sanatsal yönlerinden ilham aldık ve onları kendi cesur görsellerimiz haline getirdik.

Thunder Tier One yapımcıları ile konuştuk

Türüne az rastlanır çok oyunculu oyunlardan olacağı için oyuncular Thunder Tier One'dan tam olarak ne beklemeli? Nostaljik bir top-down shooter mı yoksa yenilikçi ve farklı bir oyun mu?

Aynı zamanda hem nostaljik hem de yenilikçi ve bu yapının Thunder Tier One'da gerçekten iyi çalıştığını düşünüyoruz. Eski oyunlardan ve mekaniklerinden ilham aldık ve onları yeni bir biçimde ve farklı bir bakış açısıyla kullanmaya çalıştık. Gerçekten eşsiz olacak.

Thunder Tier One çok oyunculu modunda dereceli liglere yer verecek misiniz? E-spor alanında faaliyet göstermeyi düşünüyor musunuz?

Şu anda bunun için bir planımız yok, ancak gelecekte bunu göz ardı etmek istemiyoruz. Thunder Tier One'ın rekabetçi bir tarafı için bir istek varsa, elbette bunu dikkate alacağız. Gelecekteki modlama için bir platform sunacağımızdan, oyuncular bu modu kendileri oluşturabilir.

Thunder Tier One yapımcıları ile konuştuk

Steam üzerinde oyunun Türkçe dil desteğine sahip olmadığını gördük. Peki gelecek planlarınız arasında oyunu Türkçeleştirmek bulunuyor mu? Türkiye'deki oyuncular için bu konu oldukça önemli. Türkiye pazarındaki faaliyetinizi artıracaktır.

Şu anda oyunu Türkçeye çevirme planımız yok, ancak bu topluluk odaklı bir oyun olacak ve belki de topluluğumuz bunun üzerinde çalışmak için bir araya gelecektir.

Thunder Tier One yapımcıları ile konuştuk

"Deathmatch ve Advance & Secure" oyun modlarının olacağını duyurdunuz. Bu modların yanı sıra ekleyeceğiniz farklı oyun modları var mı?

Şu anda oyuncuların keyif alabilecekleri onaylanmış dört oyun modu var: Co-op, Terrorist Hunt, Deathmatch ve Advance and Secure.

Son olarak oyununuzu biz de her oyuncu gibi çok merak ediyoruz. Henüz duyurmadınız fakat tahmini bir çıkış tarihi verme şansınız var mı?

Şu anda size kesin bir çıkış tarihi veremiyorum, ancak 2021'de çıkacağını söyleyebilirim. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thunder Tier One yapımcıları ile konuştuk
İlginizi Çekebilir