Tom Sizemore için ümit kalmadı

Murat Oktay 28.02.2023 - 12:47
Beyin kanaması geçiren aktör Tom Sizemore için doktorlarından gelen açıklamada "Ümit kalmadı" dendi. Ailesi sanatçının yaşam desteğini kesmeyi planlıyor.

18 Şubat tarihinde evinde beyin kanaması geçiren ünlü aktör Tom Sizemore için artık ümitlerin kamadığı noktaya gelindi. Doktorlarından aktör için yapılan açıklamaya göre ünlü aktör için artık bir ümit kalmadı. Ayrıca doktoklar aileye yaşam sonu kararı tavsiye ettiler

Beyin kanaması geçiren Tom Sizemore için ümit kalmadı

Los Angeles'taki evinde geçirdiği beyin kanamasının ardından Burbank'taki Providence Saint Joseph Tıp Merkezi'nde yoğun bakım altına alınan aktörün menajeri Charles Lago da benzer bir açıklama yaparak, iyileşme şansının olmadığını söyledi. Aile tarafından verilen karar bu hafta çarşamba günü açıklanacak.

Beyin kanaması geçiren Tom Sizemore için ümit kalmadı

Ayrıca menajer açıklamasında, “Bu zor dönemde ailesi için mahremiyet istiyoruz ve alınan yüzlerce destek mesajı ve dualar için herkese teşekkür etmek istiyorlar. Bu onlar için zor bir dönem oldu” dedi.

Er Ryan'ı Kurtarmak, Kara Şahin Düştü, Pearl Harbor ve Katil Doğanlar gibi filmlerde çeşitli roller alan ünlü oyuncu, çalkantılı bir hayat geçirmiş, buna rağmen üstlendiği rollerdeki başarısı, onu sinema severlerin gözünde yüceltmişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 22:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Sizemore için ümit kalmadı
İlginizi Çekebilir