Tomb Raider'ın multiplayer'ını Deus Ex ekibi yapıyor

Berkant Jeff Akarcan 2.01.2013 - 12:19
Eidos Montreal geri dönüyor
Geçtiğimiz hafta Official Xbox Magazine'in son sayısıyla varlığı ortaya çıkan Tomb Raider'ın multiplayer özelliği ile ilgili ilk detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Bugüne dek tek kişilik moddan başka bir şey sunmayan serinin (Lara Croft and the Guardian of Light ana seriden olmadığı için saymadık onu) multiplayer'ına gelen ilk tepkiler farklı şekilde olsa da, olumsuz düşünenler biraz olsun rahatlayabilir.

Tomb Raider'ın multiplayer'ını Deus Ex ekibi yapıyor
Thief 4 ve Deus Ex: Human Revolution'un da geliştiricisi olan Eidos Montreal, oyunun multiplayer kısmının yapımını üstlenmiş durumda. Bu da demek oluyor ki, Tomb Raider'ın asıl geliştiricisi Crystal Dynamics sadece oyunun tek kişilik moduna odaklanmaya devam edecek. Bu yüzden de oyunun iki kısmının gelişimi, birbirine etki etmeyecek. Oyunun iki farklı yanının bu şekilde geliştirilmesi, iki ayrı firmanın bugüne dek yaptıklarına bakacak olursak oldukça güven verici bir durum.

Tabi henüz oyunun multiplayer içeriği konusunda detay yok; hangi oyun modlarının olacağını bilmiyoruz. Ancak Britanyalı oyun mağazası GAME'in listelemesine göre klasik modlarla sınırlı kalmayacak. Bildiğimiz modlardan bir tanesi Lara'nın yol arkadaşları ile Yamatai adasındaki korsanların birbirine girdiği muhtemel bir Team Deathmatch modu.

Yeni Tomb Raider 5 Mart'ta PC, PS3 ve Xbox 360 platformlarına geliyor.
Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 04:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tomb Raider'ın multiplayer'ını Deus Ex ekibi yapıyor
İlginizi Çekebilir