Torchlight 2'de co-op kısıtlaması

Murat Halilbeyoğlu 7.01.2011 - 14:44
Runic çoklu oyuncuyu fazla sevmiyor gibi.
Diablo'ya benzerliği ile tanınan ancak kendi hayran kitlesini de oluşturan son yılların en çok beğenilen hack'n slash RPG'si Torchlight'ın devam oyunu halen hazırlık aşamasında. Adını ara ara duyuran Torchlight II'nin çoklu oyuncu desteği olacağı daha önceden biliniyordu.

Runic firmasının yaptığı bir açıklama ise oyunun co-op tarafı ile ilgili. Firma, co-op modunun çok büyük olmayacağı yönünde bir açıklama yaparken akıllarda oyunun co-op modunda en fazla 8 oyuncuyu desteklemesi bekleniyor.Dahası oyunun PvP versiyonu ise, tabiri caizse, deneysel bir şekilde hazırlanıyor.

Torchlight 2'de co-op kısıtlaması
Runci'in patronu Max Schaefer'in açıklaması "Şu an için co-op'un dört kişilik olması planlanıyor. Ancak Aramızda bu konuyu tartışmayı sürdürüyoruz. Büyük olasılıkla bu sayı 4 ile 8 arasında değişecek" şeklinde oldu.

Schaefer ayrıca "Büyük olasılıkla PvP modunu sırf insanları eğlendirmek için yapıyoruz. Bu modun üzerinde çok azla zaman harcayıp tam dengede bir şey oluşturmaya çalışmayacağız veya bu moda özel bir oyun yapmayacağız. PvP'yi yapmamızdaki tek amaç arkadaş gruplarının kendi arasında eğlenip kimin daha iyi oynadığını öğrenmesi olacak" dedi.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 08:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Torchlight 2'de co-op kısıtlaması
İlginizi Çekebilir