Torchlight III çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 1.10.2020 - 09:47
Echtra Games tarafından geliştirilen ve Perfect World Entertainment tarafından yayınlanacak rol yapma oyunu Torchlight III'ün çıkış tarihi açıklandı.

Geliştirici Echtra Games ve yayıncı Perfect World Entertainment, aksiyon rol yapma oyunu Torchlight III'ün çıkış tarihini açıkladı. Oyun 13 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya çıkacak. Oyunun Switch sürümü ise 2020'nin ilerleyen aylarında yayınlanacak. 39,99$ fiyat etiketiyle satışa sunulacak oyunu halihazırda Steam üzerinden 90,00 TL'ye satın alabilirsiniz. Oyun şu an için erken erişimde.

Torchlight III çıkış tarihi açıklandı

Torchlight III, 13 Ekim'de PS4, Xbox One ve PC için, 2020'nin ilerleyen aylarında ise Switch için piyasaya çıkacak

Torchlight II'den bu yana yüzyıllar geçti ve Ember İmparatorluğu düşüşte. Novastraia bir kez daha işgal tehdidi altında. Netherim ve müttefiklerine karşı koyabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor. Torchlight II'nin devamı niteliğinde olan Torchlight III şöhret, şan ve yeni maceralara adım atmanız için sizi Frontier'a götürüyor.

Geliştirici ekibin CEO'su ve Torchlight serisinin kurucu ortaklarından Max Schaefer konuyla ilgili "Oyunun tam sürüm olarak piyasaya çıkması, tüm Echtra ekibi ve erken erişime katılan mükemmel oyuncu topluluğumuz olmasaydı mümkün olamazdı. Bu yeni maceraya gönül verdik ve oyun canlı geliştirme sürecindeyken oyunculardan aldığımız bu inanılmaz destek harikaydı. Torchlight III’ün Erken Erişim yolculuğu boyunca yaptığımız önemli değişikliklerle, oyunun çıkış tarihine doğru ilerlerken oyuncuların geri bildirimlerini mümkün olduğunca anlamlı bir şekilde oyuna entegre etmek için elimizden gelenin en iyisini yaptık. Önümüzdeki ay, tüm oyuncuları Frontier'da ağırlamak için sabırsızlanıyoruz! ifadelerinde bulundu.

Son olarak oyunun yayınlanan fragmanına ve PC sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7, Windows  8.1, Windows 10 (64-bit)

İşlemci: 2.5 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Intel ya da AMD işlemci

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 470 GTX ya da AMD Radeon HD 6870 veya daha iyisi

Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

İlave Notlar: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 08:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2020 10:53
iyiden iyiye lol e dönmüş hiç oynanmaz
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2020 12:47
Bi boş yapma ulan. Herşeyi bi siz biliyonuz zaten mmk
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2020 04:25
Ne alakası var her cartoon vari grafikli oyun lol mü yani? 2009 daki ilk oyununda grafikleri bu tarzdaydı ikinci oyununda. Nevi şahsına münhasır son derece güzide bir rpg oyunudur kendileri tek sıkıntısı online olmanın zorunlu olmasıdır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Torchlight III çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir