Türk yapımı yeni bulmaca oyunu: Roundous!

Hürcan Köse 21.02.2017 - 14:47
Steam Greenlight'ta desteklerinizi bekliyor
Bulmaca ve ufak çaplı 'tıklama' oyunlarının popülerleştiği şu günlerde farklı temalara sahip, insanı gerçekten uğraştıran oyunlar bulmak da bir hayli zorlaştı. Neyse ki Roundous imdadımıza yetişti. Şu anda Steam Greenlight'ta oylarınızı beklemekte olan Roundous, ayrıca Türkçe dil desteğine de sahip olacak.


Roundous'ın Steam Greenlight sayfasındaki tanıtımı şöyle:

Roundous Nedir?

Yollarının aniden yuvarlağa dönüşmesiyle neye uğradıklarını şaşıran arabaları, konvoy yapmak suretiyle kurtarmanız gereken hızlı ve eşsiz bir oynanışa sahip bir bulmaca oyunudur.

Hikaye


Yuvarlak ve küresel geometriye kafasını fena halde takan uzaylı dostumuz Zero, evrende boş boş gezmektedir. Bir gün Dünya gezegenine denk gelir. Bu gezegende hayat olduğunu fark edince yakından incelemeye karar verir. Fakat ne var ki atmosferi geçip, yeryüzüne yaklaştıkça gördükleri pek de hoşuna gitmez. Onun geldiği yerde yuvarlak olmayan şeyler hoş değildir! Bu yüzden bulduğu her doğru şekli özel silahı ile yuvarlağa dönüştürmeye başlar. Sıra insanların düz yollarına geldiğinde ise büyük bir hata yaptığının farkına varamaz. Kendilerini birden bire yuvarlak yolların üzerinde bulan araçlar neye uğradıklarını şaşırmıştır. Birisi duracak olsa diğeri ona çarpar çünkü artık yollar yuvarlaktır. Yuvarlak...

Şimdi Zero’nun üstüne düşen bu yaptığı hatayı düzeltmektir. (Kaza yapmalarını engellerken yine de içten içe insanların günün birinde yuvarlak şekillerin gerçek mükemmelliğini anlayacağını ümit eder.)

Özellikler


İçerik:


    Özenle hazırlanmış 60 bölüm, sizi bu eşsiz oynanışa davet ediyor.

    3 boyutlu, canlı ve renkli grafiklerle döşenmiş her bölümde yeni bir detay keşfedeceksiniz.

    Nefes kesen manzaralarıyla 3 müthiş dünya.

    Oynamak üzere açılabilir 18 harika araba!

    Bütün bunlar yetmezse Zero’un özel güçlerini kullanabileceğinizi de unutmayın!

Mücadele:

    Daha önce yaşamadığınız türden bir mücadeleye hazır olun! Makas noktalarını kullanarak araçların bir diğer yuvarlak yola geçmesini sağlayın ve kaza yapmalarını engelleyin.

    Araçlarınıza bazen bir tramvay çarpacak bazense üstüne bir taş sütun düşecek. Ama üzülmeyin! Siz Zero’sunuz, hani şu takıntılı uzaylı. Asla ümitsiz değilsiniz! Güç sizde artık!

    Daha fazla mücadele, ekstra heyecan için çeşitli özel araçlar içeren ek görevleri tamamlayabilirsiniz!

Ekstra Özellikler:
Başarımlar, koleksiyon kartları


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 04:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.02.2017 10:01
çok hoş duruyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk yapımı yeni bulmaca oyunu: Roundous!
İlginizi Çekebilir