Tyrael'in kılıcı sizin olsun ister miydiniz?

Can Arabacı 4.12.2013 - 12:18
NECA aklımızı başımızdan aldı!
Sideshow Collectibles'ın Diablo III heykeline bakıp fiyatını gördükçe iç çekenlerden misiniz? Tyrael'in kılıcı El'druin'e bakıp bakıp "şunun da bir replikasını yapsalar ya!" diye aklınızdan mı geçiriyordunuz? Oyuncak/figür yapımcısı NECA, önümüzdeki yıl yayınlayacağı iki Diablo III temalı ürünü duyurarak bizi arzularımıza bir adım daha yaklaştırdı.

İlk ürün olan Diablo figürü kuyruğu da dahil olmak üzere yaklaşık 30 cm uzunluğunda olacak. Diablo'nun üçüncü oyunundaki formunu temel alacak olan figür, yayınlanan fotoğraflardan anlaşıldığı üzere hareketli parçalara sahip olacak.

Tyrael'in kılıcı sizin olsun ister miydiniz?


İkinci ürün ise Başmelek Tyrael'in efsanevi kılıcı olan El'druin'in 106 cm'lik bir replikası. ABS, plastik ve PVC'yle dikkatle yaratılan El'druin aynı zamanda kabzasında mavi bir ışık yayan LED ışığa da sahip olacak. Birileri gidip metalden aynısını yapmaya çalışmadığı sürece bir El'druin sahibi olmaya en çok yaklaşabileceğimiz bu ürün de yine Diablo figüründe olduğu gibi Mart 2014'te piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Maalesef her iki ürünün de fiyatı şu an için belirsiz.

Tyrael'in kılıcı sizin olsun ister miydiniz?
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 02:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tyrael'in kılıcı sizin olsun ister miydiniz?
İlginizi Çekebilir