Tyr'i God of War'da son görüşümüz değil

Murat Oktay 28.03.2023 - 15:09
God of War Ragnarök seslendi̇rme sanatçısı, son yapımın "Tyr'i̇ son görüşümüz olmadığını" i̇ddi̇a ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen PAX East 2023 etkinliğinde bir panelde konuşan God of War Ragnarök'de Tyr'in seslendirme sanatçısı Ben Prendergast, İskandinav Tanrısı'nın ilerleyen yapımlarda yeniden karşımızda olabileceğini iddia ediyor.

Tyr Sonraki God of War Yapımlarında Geri Dönebilir

Sanatçı, PAX'daki konuşması sırasında "Bu Try'ı son görüşünüz değil" şeklinde bir açıklama yapan ses sanatçısı konu hakkında daha fazla ayrıntı yapmadı. Ancak bu bile yeni yapım üzerinde çalışılmaya başlandığının bir kanıtı.

Tyr Sonraki God of War Yapımlarında Geri Dönebilir

Elbette bunu oyun dışında da yorumlayabiliriz. Bilindiği üzere Amazon için bir God of War dizisi hazırlanmakta. Açıklamasında onu da kast etmiş olabilir. Zira dizinin yeni bir God of War oyununa oranla daha erken bizlerle olacağını düşünmek çok zor değil. Yine de Prendergast'ın önümüzdeki diğer projelerde olduğunu gösteriyor.

Sadece tek cümleden birçok çıkarım yapmamız mümkün olsa da bunlar teoriden öteye gidemeyecektir. Ancak oyuncular olarak yeni bir God of War oyunu ile buluşmayı istediğimiz aşikar. Bu sebeple ortaya çıkabilecek en ufak bilgi kırıntısı bile bizler için çok önemli.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 09:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2023 18:27
yok abi yapmayın cılkı çıktı bu oyunun artık xbox özel oyun yapsın zaten Türkiye pazarından çekildi sony efendi boşverin microsoft'a tweet atın kös kös oturmasın özel oyun yapsın indiana jones yapacaktı nooldu o oyun en güçlü konsol benim diyo daha saf 4K da 60 fps veremiyor hayde hayır li işler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2023 19:55
Yeni bir gow evet dogru 3 oyunda bitecek hikayeyi acele ile 2 oyuna sigdirmadan onceki nesil grafikleri ile olmadan yeni bir gow lazim evet
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2023 01:00
Yeni oyun mısırda geçecek. Merak etme motoru ve grafikleri elden geçirler. Oynanışıda şekillendirirler :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tyr'i God of War'da son görüşümüz değil
İlginizi Çekebilir