Ubisoft Forward geri dönüyor

Atıf Doğan Özcan 6.07.2022 - 00:40
Oyuncuların merakla beklediği etkinlik olan Ubisoft Forward geri dönüyor. Bir süredir sessizliğini koruyan firma düzenleyeceği iki etkinlikle oyuncuları selamlayacak.

Düzenleyeceği etkinliklerden birincisi bu hafta içerisinde diğeriyse Eylül ayın içinde olmak üzere Ubisoft Forward geri dönüyor diyebiliriz. Asıl merakla beklenen ise düzenlenecek olan etkinliklerde nelerin tanıtılacağı. Oyuncular Ubisoft tarafından oldukça ümitli ve beklentileri de oldukça yüksek. Özellikle beklenen bazı oyunlar olduğu gibi Ubisoft tarafının da bazı sürprizler yapması bekleniyor.

Düzenleyeceği iki yeni etkinlik ile Ubisoft Forward geri dönüyor

Geçtiğimiz yıllarda iptal olan E3 2020 sonrasında Ubisoft Forward ismiyle kendi etkinliklerini düzenlemeye başlamıştı firma. Geçen ay içinde düzenlenen Summer Game Fast içinde bir etkinlikle karşımıza çıkmayan Fransız firması sessizliğini korumuştu. Oyuncuların haber almayı merakla beklediği oyunlar olduğu için bu konuda Ubisoft tarafından gelecek bir açıklama oldukça önemliydi. Bir aya yakın bir süredir açıklama yapmayan firma bugün yaptığı yeni etkinlik duyurusu oldukça ilgi topladı.

Ubisoft

Yapılan bu iki yeni etkinlik duyurusundan birisi 7 Temmuz tarihinde TSİ 21:00’da gerçekleştirilecek ve konusu tamamen Skull & Bones üzerine olacak. Oyunun duyurusundan sonra bir türlü istenilen detaylar firma tarafından paylaşılmadı ve son ana kadar gizemini korumaya devam etti. Hint okyanusunda geçen bir korsan oyunu olduğu zaten biliniyor. Düzenlenecek olan etkinlikte oyunun ilk oynanış videosunun da paylaşılacağı gelen bilgiler arasında. Büyük bir ihtimalle oyunun çıkış tarihi hakkında net bir bilgi de gelecektir.

İkinci etkinlik ise 10 Eylül 2022 tarihinde TSİ 22:00’da başlayacak, birçok oyun ve proje hakkında detaylı bilgi paylaşımının yapılacağı belirtildi. Her iki etkinlikte YouTube ve Twitch üzerinden çoklu dil desteği ile canlı olacak izlenilebilecek.  Şimdiye kadar etkinlikte gösterilecek olan oyunların içeriği konusunda bilgi gelmese bile Avatar: Frontiers of Pandora ve Assassin’s Creed’in yeni oyununun duyurulması bekleniyor. Oyuncular merakla, Splinter Cell ve Prince of Persia: The Sands of Time gibi içeriklerinde gösterilmesini bekliyorlar.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2022 15:56
Bugisoft
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2022 10:43
türkçe mi olucak yani
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2022 15:14
türkçe nin yanında lazca, çerkezce ve kürtçe yayınlarda olacak kardeşim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft Forward geri dönüyor
İlginizi Çekebilir