Ubisoft, Marvel için Blade oyunu geliştiriyor iddiası (Güncellendi)

Atıf Doğan Özcan 22.08.2022 - 13:24
Ubisoft’tan henüz duyurulmamış bir projeyle ilgili bazı bilgiler ortaya atıldı. Bu söylentilerin kaynağı olarak ise yaklaşmakta olan Marvel Blade filmi olarak gösteriliyor.

Marvel şu sıralar lisanslı projeler için çok sayıda oyun geliştiricisi ve yayıncısıyla birlikte çalışıyor. Son zamanlarda ortaya çıkan yeni oyunların ardından firma, bu konuda her hangi bir yavaşlamaya girmiyor aksine tam gaz devam ediyor yoluna. Marvel Blade filmi ise 2023 sonlarına doğru vizyona girecek.

Marvel, Blade oyunu için hazırlıklarını yapıyor

Marvel tarafından Electronic Arts bünyesinde birden fazla oyun projesinin olduğuna dair ciddi iddialar mevcut. Örümcek adam, Galaksinin Koruyucuları ve Wolverine gibi oyunlar gelecek yapımlar arasında yer alıyor. Şimdi ise Ubisoft’un Marvel’in yaklaşmakta olan Blade filmine bağlı olarak bir proje üzerinde çalıştığına dair yeni bir söylenti var.

Ubisoft, Marvel için Blade oyunu geliştiriyor iddiası

Blade haberlerin nedeni, bir Ubisoft hareket yakalama oturumunda gelen birden fazla Instagram gönderisinden kaynaklanıyor. Paylaşımlar iki farklı kaynaktan oldu ve aktörler Alex Martin ve E. Gaffney tarafından yapıldı. Martin’in Instagram gönderisinde, üzerinde Ubisoft’un logosunun yer aldığı bir hareket yakalama kıyafeti ile yer alması dikkat çeken detay oldu. İlk gönderisinde Ubisoft’tan ve bunun bir oyun projesi olduğunu onaylayan “#ubisoftgames” den bahsediyor. İkinci gönderisinde ise bunun bir Marvel projesi olduğunu onaylıyor.


E. Gaffney’in ikinci instagram postunda bir klaket tutuyor ve üzerinde “Marvel” yazısı dikkatleri çekiyor. Aslında klaket Ubisoft’un bir Marvel projesi üzerinde çalıştığını gösteriyor. Asıl detay ise klaket üzerinde yazan B.Tarık yazısı. Bassam Tariq şu anda Marvel’in yaklaşan Blade filminin yönetmeni. Hem Martin hem de Gaffney’in paylaşımları Ubisoft’un doğrudan bir Marvel yapımında olduklarını kanıtlar nitelikte. Bu arada unutulmaması gereken asıl olay şu Bassam Tariq, Blade filmini yönetiyor olabilir ama Ubisoft projesinde yönetmen olması pek olasılık dâhilinde değil.


Ubsifot, Marvel’in yaklaşmakta olan Blade filmine dayanarak bir oyun yapıyorsa eğer önümüzde ki yıl bunu duyurması çok muhtemel. Filmin 2023’ün sonlarına doğru vizyona girmesi bekleniyor.

Güncelleme: Ubisoft tarafından konuya alakalı bir açıklama geldi: "Söylentileri yarıda kestiğimiz için özür dileriz, yeni bir Blade oyunu yapmıyoruz. Ama Marvel Studio gelecek yılın filmi için hazırlanıyor ve neler yaptıklarını görmek için heyecanlanıyoruz."
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2022 19:31
Ps1 deki blade ne kadar güzeldi ya unutamıyorum o oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 22.08.2022 16:26
4-5 yıl önce keşke bi samuraylı oyun çıksa dedim Ghost of Tsushima çıktı. Mafia 3 kalitesizliğinden sonra keşke Mafia 4 çıksa ve Sicilya’da geçse dedim kuzenime o da geliyor. Geçenlerde de kuzenimle yine sohbet ediyoruz ve dedim ki Blade filminin Ubisoft tarafında bi oyunu yapılsa co-op Breakpoint tarzında açık dünya ve arkadaşlarımızla hem hikayeyi oynayıp hem de birlikte vampir kessek… Bu da gerçekleşiyor. Anlatsam kimse inanmaz ama gerçek. :)
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2022 17:09
Ben kuzeniyim. Böyle birşey anlatmadı.
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2022 16:57
Ben inandım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft, Marvel için Blade oyunu geliştiriyor iddiası (Güncellendi)
İlginizi Çekebilir