Ubisoft, Rainbow Six: Siege için gelecek planlarını anlattı

Ersin Kılıç 19.02.2020 - 17:44
Çekirdek oynanış güncellemeleri, yeni sürüm uyumu, büyük oyun içi etkinlikler ve Arcade Oynatma Listeleri ana duyurular arasında

Rainbow Six: Siege için geçtiğimiz günlerde yeni bir harita ve yeni karakter duyurularına imza atan Ubisoft, oyunun gelecek planlarıyla ilgili bazı açıklamalarda da bulundu. Firma Six Invitational 2020 etkinliğinde oyunun 5 ve 6. yıl planlamalarına dair bazı duyurulara imza attı. Yapılan açıklama şu şekilde;

Ubisoft, Rainbow Six: Siege için gelecek planlarını anlattı

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege için 5. ve 6. Yıl planlarını açıkladı ve oyunun gelecek planını anlattı. Önümüzdeki iki yılın odak noktası, oyuncuların Rainbow Six Siege'de her zaman keşfedecekleri yeni bir şeyler olması için oyun içi etkinliklerin yanı sıra hem harita hem de Operatör yenilemeleri dahil olmak üzere oyuncu deneyimini doğrudan etkileyen büyük oyun güncellemelerini uygulamaktır.

Bu yeni sisteme geçiş hibrit bir 5. Yıl ile başlayacak: ilk iki sezon, iki Operatör ve bir harita yenilemesi ile mevcut formatta kalacak; yılın ikinci yarısında 6. Yıl formatı tanıtılacaktır. 6. Yılda, her sezon bir yeni Operatör ve tüm oyuncular için bol miktarda ücretsiz içerik sunulacak: bir harita yenilemesi, sınırlı süreli bir etkinlik ve büyük temel oyun güncellemeleri. Void Edge Operasyonu'ndan başlayarak her sezon bir Battle Pass ile gelecektir.

Ubisoft, Rainbow Six: Siege için gelecek planlarını anlattı

ÇEKİRDEK OYNANIŞ DEĞİŞİKLİKLERİ

Gelecekte, her oyuncu üzerinde doğrudan etkisi olan Siege'in çekirdek oynanışı, temel unsurları üzerinde durulacak. Aşağıdaki noktalar öncelikli amacımız olacak:

- Oyuncuların hazırlık ve destek aşamalarına daha fazla yatırım yapmasını sağlamak
- Oyuncu temsilciliğini genişletmek
- Haritalar ve operatörler gibi mevcut içeriğe yeniden yatırım yapmak
- İçerik oluşturmak ve oyuncuların çevre ve diğer oyuncularla etkileşimini etkileyen mevcut içeriği yenilemek

Örneğin, çoğunlukla sesli sohbeti kullanamayan veya kullanmayan oyuncular için, takımdaki iletişimi geliştirerek oyunun düzgünleştirilmesi için akıllı bir ping sistemi uygulanacaktır. Ayrıca tüm Operatörler için daha fazla ikincil cihaz bulunacak ve daha birçok güncelleme şu anda test ediliyor ve 5. Yıl ile 6. Yıl boyunca gelmeye devam edecek.

OPERATÖR YENİLEMELERİ

Yenilemeler, Operatörlerin nasıl kullanıldığını etkileyen ve tüm oynanışlarını yeniden tanımlayan önemli değişikliklerdir. 5. Yılda, Tachanka tamamen elden geçirilen ilk Operatör olacak ve diğerleri önümüzdeki sezonlarda yenilenmeye devam edeceklerdir.

OYUN İÇİ ETKİNLİKLER

4. Yıl, Rainbow is Magic, Showdown, Doktor’s Curse ve Road to SI ile oyun içi etkinlikler açısından zaten zengindi. Hem 5. Yılda hem de 6. Yılda, yine her sezon boyunca başlıca bir oyun içi etkinlik olacak. Bu etkinlikler, tüm oyunculara canlandırıcı ve yenilikçi bir deneyim sunan benzersiz bir oynanış alternatifi öneriyor. Ayrıca oyuna yalnızca hafta sonu Arcade Oynama Listeleri de geliyor. İlk Arcade Oynama Listesi olan Golden Gun, Y5S1 sırasında gerçekleşecek ve Y5S3'ten başlayarak daha fazlasının gelmesi planlanıyor.

5. ve 6. Yıl için açıklanmış olan diğer değişiklikler:

- Harita yasaklama, oyunculara oynacakları haritanın seçiminde daha iyi bir kontrol sunmak için
- İtibar sistemi, oyuncunun oyundaki davranışlarına göre ödüller veya yaptırımlar alabileceği şeffaf bir sistem

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2020 18:53
Valla helal olsun iyi kötü oyunu sürekli oynanabilir halde tutmayi basariyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft, Rainbow Six: Siege için gelecek planlarını anlattı
İlginizi Çekebilir