Üç Krallık Online, Türkiye'de server açtı

Merlinin Kazanı 26.11.2010 - 18:28
Uzakdoğu'nun en destansı dönemi
Koramgame'in yeni oyunu “Üç Krallık Online” Türkiye serverını açtı

Oyunun içeriği Uzakdoğu’nun en destansı dönemi olan “Üç krallık dönemi”inde geçmektedir…

"Üç Krallığın Öyküsü": Uzakdoğunun en eski edebi yapıtlarından söz edilirken, akla başlıca 4 yapıt gelir. Bu yapıtlar : Kızıl Köşkün Rüyası, Bataklık Kahramanları, Batıya Yolculuk ve Üç Krallığın Öyküsüdür. Bugüne kadar korunan ve hala ilgiyle okunan bu dört romanın kendine özgü özellikleri vardır. Bugün Uzakdoğu tarihindeki ilk klasik roman olan Üç Krallığın Öyküsü'nü tanıtacağız.

Üç Krallık Online, Türkiye'de server açtı
 3. yüzyılda Cao Cao, Sun Quan ve Liu Bei n'in yönetiminde Wei, Shu ve Wu adlı üç krallık vardı. Bu üç krallık arasında sık sık siyasi ve askeri çelişkiler yaşanıyordu. İşte, Üç Krallığın Öyküsü konu olarak, o dönemde meydana gelen bu çok karmaşık, ancak kendine özgü özellikleri olan siyasi ve askeri çatışmaları ele alır. Roman daha sonraki nesilleri, siyasi ve askeri bir çok açıdan derinden etkiledi.

"Üç Krallığın Öyküsü" klasik Uzakdoğu romanlarının içinde en başarılısı ve en etkilisidir. Yapıttaki kahramanlar, artık yediden yetmişe herkesin tanıdığı ve üzerinde konuştuğu kişilikler haline geldi. Ve Yüzyıllar sonra bile, Üç Kralığın Öyküsü hala zevkle okunup dinlenilmekte.

Oyuna hemen başlamak için tıklayın

Bülten


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Üç Krallık Online, Türkiye'de server açtı
İlginizi Çekebilir