Uncharted: The Lost Legacy'nin kötü adamı ortaya çıktı

Hürcan Köse 15.03.2017 - 15:41
Asav ile tanışın
Uncharted serisinin yeni oyunu Uncharted: The Lost Legacy, ana seriden ayrı olarak farklı bir mekanı, temayı ve karakterleri işleyecek. Her hafta birkaç yeni detayla karşımıza çıkan Uncharted: The Lost Legacy bugün de kötü adamı ile göründü.

The Lost Legacy'de Asav adlı karakter başımızı çok ağrıtacak gibi görünüyor. Devlet ile çalışmış isyancı Lideri Asav, bölgede bulunan önemli hazineleri, yapıtları ve eşyaları ortaya çıkarıyor ve birçok konuda devlete otoritesine karşı geliyor.

Şimdilik safı tam belli olmasa da "kötü adam" olarak geçen Asav'ın asıl amacı ve bulunduğu taraf oyunda daha net bir şekilde belli olacak. Şimdilik görüntüsü, yaptıkları ve adı ile karşımızda olan Asav, Game Informer'ın özel dosyasında ortaya çıktı. Aşağıda Asav'ın ilk görselini görebilirsiniz.

Uncharted: The Lost Legacy'nin kötü adamı ortaya çıktı
Naughty Dog genellikle karakterleri iyi/kötü olarak değil, haklı/haksız olarak ayıran bir firma olduğu için Asav ile nasıl bir ilişkiye sahip olacağımızı söylemek zor. Sonuçta Uncharted'ın evreninde tanıştığımız herkes bir hırsız. Ana karakterler bile. Çok yakında detaylı bilgilerle karşılaşacağımızı umuyoruz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncharted: The Lost Legacy'nin kötü adamı ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir