Ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic Twitch yayınlarına başladı

Furkan Güler 28.05.2018 - 10:20
Ibra On Air!

YouTube'un aksine oyunları oynarken oyuncu kitlesi ile devamlı etkileşimde kalınmasını sağlayan Twitch platformu, günden güne büyümeye devam ediyor. Tabi ki bu büyümeye oyunların yanında yayıncıların da büyük bir katkısı var. Medyada sık gördüğümüz kişilerin Twitch'e akın etmesinden sonra bu sefer de dünya çapında ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic de Twitch'te bir yayına çıktı. Kardeşinin yaptığı Fortnite yayınına konuk olan Ibrahimovic, yayın duyurusunu kişisel Twitter hesabından paylaşınca, yayını bir anda binlerce kişi izlemeye başladı. Böylelikle ünlü futbolcunun sıkı bir Fortnite oyuncusu olduğunu öğrenmiş olduk. Zaten duyuru paylaşımında oyunun ekranına baktığınızda, Ibrahimovic'in Fortnite'ta ne kadar ileri bir seviyede olduğunu görebiliyorsunuz.

Zlatan Ibrahimovic oyun yayınlarına başladı

Ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic Twitch yayınlarına el attı

Ibrahimovic'in yanında geçtiğimiz günlerde ünlü rap sanatçısı Drake de bir Twitch yayınına konuk olmuştu. Twitch'in en çok izlenen yayıncısı olan Ninja'nın yayınına konuk olan Drake sayesinde ünlü yayıncı izlenme rekorları kırmıştı. Ayrıca futbolcu olarak ülkemizden Serhat Akın'ın da belirli aralıklar ile Twitch yayınları yaptığını belirtelim. Sona geldiğimizde bakalım ilerleyen günlerde daha hangi isim Twitch'e adım atacak?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2018 18:46
belliki fortnite reklamlara sağlam para veriyor. greizmanın fortnite gol sevinci falanda tesadüf olamaz viral raklam hepsi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2018 11:24
ışığı sönen porno oyuncuları bile twitche girio bunların girmesi normal bence :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic Twitch yayınlarına el attı
İlginizi Çekebilir