Ünlü YouTube yayıncısı TotalBiscuit, bugün hayatını kaybetti

Furkan Güler 25.05.2018 - 10:25
TotalBiscuit, kanser ile daha fazla baş edemedi.

İnternet ortamında yıllardır yayın yapan fakat geride bıraktığımız aylarda kanser sebebi ile yayınlarına ara verdiğini açıklayan TotalBiscuit'in hayatını kaybettiği açıklandı. Kanser ile mücadeleye daha fazla dayanamayan John Bain'in takipçisi bu haberden sonra yasa boğuldu. Videogamedunkey ve Angry Video Game Nerd ile birlikte yıllardır YouTube üzerinde oyunları inceleyip puan veren TotalBiscuits'in bu açıklamasından sonra diğer yayıncılar John Bain'in ailesine üzüldüklerine dair mesajlar gönderdi.

Ünlü YouTube yayıncısı John Bain, hayatını kaybetti

World of Warcraft ve Starcraft oyunları sayesinde kendisini gösteren yayıncı, eğer bir mucize olmazsa herhangi bir şekilde geri dönmeyeceğini belirtmişti. Görünüşe o günden bu yana kendisinin durumu daha kötüye giderek hastalığı daha fazla ilerlemiş. 33 yaşında hayata gözlerimi yuman TotalBiscuits, tüm kariyerini YouTube'a borçlu. Vakti zamanında Blizzard ile de birlikte çalışan yayıncıdan geriye kalan tek şey YouTube videoları oldu.

Son olarak TotalBiscuit kanalına John Bain'den sonra başka birisinin sürekli olarak devam edip etmeyeceği belli değil. Söylentilere göre John Bain'in yakın arkadaşları kanalın yürütmesini sağlayabileceğini (şu anda yeni videolar çıkmaya devam ediyor) söylese de, bunun da kesin olmadığını belirtelim.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü YouTuber TotalBiscuit, maalesef hayatını kaybetti!
İlginizi Çekebilir