1990'ların unutulmayan FPS'i Unreal Tournament gün yüzüne çıktı

Mehmet Atilla Turan 5.01.2018 - 19:33
VR desteği bile bulunuyor!
Epic Games'in popüler yapımı Unreal Tournament, 1990'larda Quake ve Doom kadar sevilen bir ve alternatif olarak görülen seriydi. Hızlı oynanışın önemli olduğu Unreal Tournament, halen yeni yapımları ile canlı kalmayı başarabilen nadir serilerden biri. Epic Games'den "remaster" isteyen serinin oyuncuları, bu isteği yavaş yavaş geri çekmeye başladı, fakat bazıları yılmadı ve 1998'te çıkan Unreal Tournament'i Unreal Engine 4'e taşımayı başardılar.

Mod yapımcıları VR desteği sunuyor

Unreal topluluğunda tanınan isimlerden biri olan "kwstasg", modu aslında VR başlığı için yaptığından bahsediyor. Fakat bu uyarlamayı denemeniz için VR başlığına sahip olmanız gerek yok. Unreal Tournament'in ilk ve tanındık bölümü olan Vortex Rikers'ı Unreal Engine 4'e taşıyan mod yapımcısı, uyarlamanın tamamen baştan yapıldığından bahsediyor. Bölümde kullanabileceğiniz silah veya herhangi bir interaktif bir düğme bulunmuyor, yani sadece tek yaptığınız etrafta yürümek ve Unreal Engine 4'ün sağladığı muhteşeme grafikleri görmek oluyor, bunun VR'da daha ayrı göründüğünü tahmin edebiliyoruz.

Eğer modu kendi bilgisayarınızda veya VR başlığında denemek istiyorsanız bu linkten Unreal Gold uyarlamasını indirebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Unreal Tournament'in ilk oyunu Unreal Engine 4'e uyarlandı
İlginizi Çekebilir