Valve, Cs: Go hilecileri için denetimleri sıkılaştırıyor

Nagihan Selin İnce 2.04.2018 - 15:00
Ne çektik be şu hilecilerden

Counter-Strike şüphesiz tüm zamanların en sevilen oyunlarından bir tanesi olmayı başardı. Çevrimiçi kapışmaya olanak veren Counter-Strike: Global Offensive, e-spor yarışmalarının göz bebeği ve hal böyle olunca da oyunda hile yaparak başarı elde edenler oldukça artış gösterdi. Oyunun geliştirici firması Valve ise bu duruma yeni bir çözüm bulmuş gibi duruyor.

Valve CS:GO oyunundaki hileciler için yeni bir algoritma kullanıyor

CS:GO içerisindeki hileciler normal oyuncuların eğlenceli saatlerini öldürebiliyor ve çoğu oyuncunun da oyunu bırakmasına neden oluyor. Valve uzun zamandır hilecileri nasıl bulup oyundan uzaklaştıracağı konusunda çalışmalar yapsa da başarı oranı şu anda kullandıkları yöntemin başarısı kadar yüksek değildi. Valve, hilecileri saptamak ve onları oyundan men etmek için yeni geliştirdiği algoritmanın diğer oyuncuları etkilemediğini ama oyunda başarı elde etmek için de başka yollara başvuran hilecileri yüzde 99 oranında tespit edip oyundan attıklarını söylüyor.

Valve programcılarından John McDonald daha önce kullandıkları sistem ile hilecilerin sadece yüzde 15 ile 30'unu saptayabildiklerini söylerken, bu yeni sistemin oldukça etkili olduğunu ve oyundaki hileci sayısını oldukça azalttığını söyledi.


Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2018 17:46
Tabi yersen .. baktı pazarda fiyatlar dibe doğru gidiyor yalandan hamleler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2018 00:15
sırf bu yuzden bıraktım tamamen temızlenmedıkcede oynamam bıktım mk!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2018 20:16
Beni geri kazanmak için uydurdukları bir sistem ama maalesef sıkıldım. Cs sinden de, steam inden de sıkıldım. Yeni bir oyun yapmalı ve oyunların fiyatını indirmeliler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2018 15:33
adam hile yapıyor oyundan men ediliyor, sonra tekrar oyunu satın oluyor ve tekrar hile yapmaya devam ediyor ta ki tekrar saptanana kadar bu böyle giden bir kısır döngü
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valve, Cs: Go hilecileri için denetimleri sıkılaştırıyor
İlginizi Çekebilir