Voldemort fan filmi yarın YouTube kanalı üzerinden yayınlanacak

Furkan Güler 12.01.2018 - 17:31
Tom Riddle'ın bilinmeyen hikayesine tanık oluyoruz.

Harry Potter dünyasının kötü karakteri olan Voldemort'u anlatacak fan filmi nihayet final aşamasına geldi ve çıkacağı saati bekliyor. Bir grup Harry Potter severin Kickstarter üzerinden başlattığı proje sonucunda ortaya konulan film için Warner Bros.'tan bile izin alınmış durumda. Warner Bros. yetkilileri ilk olarak isim haklarından dolayı filmi iptal etse de, daha sonrasında bir şekilde film için bağımsız yapımcılara izin vermişlerdi. Kitaplardan bildiğimiz gibi Voldemort kimliğine bürünmeden önce Tom Riddle, Hogwarts'tan mezun olduktan sonra ortadan kaybolmuş ve bir anda kötü bir karakter haline gelmişti. J.K. Rowling her ne kadar Tom Riddle'ın o kısımda neler yaptığını bizlere anlatmasa da, artık VOLDEMORT: Origins of the Heir filmi sayesinde artık arada kalan olayları öğrenebileceğiz.

VOLDEMORT: Origins of the Heir filmi yarın çıkıyor

Ayrıca J.K. Rowlingin'in de VOLDEMORT: Origins of the Heir için heyecanlandığını belirtelim. Kickstarter üzerinden gerekli parayı toplayan yapımcı ekibin nasıl bir film ile karşımıza çıkacağını merak ediyorum. Bir benzeri olarak daha öncesinde Snape'in genç halini gösteren bir başka fan filmi ile de karşılaşmıştık. Ancak o filmin Warner Bros. onaylı olmadığını ve VOLDEMORT: Origins of the Heir'dan daha amatör olduğunu belirtelim. Son olarak filmin yayınlanacağı YouTube  kanalını takibe almayı unutmayın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2018 17:43
bn izledim süper olmuş ya <3 <3
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2018 11:41
İngilizcesi olan bir kardeşim şuna Türkçe altyazı eklesin be ne güzel olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2018 21:56
Adamların fan yapımı filmleri bizim bütçeli destekli Türk filmlerinden daha kaliteli efektlere sahip. Daha kırk fırın ekmek yemesi lazım Türk sinemasının.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2018 19:02
fan filmine göre harika gözüküyor harry potter serisinin 1-2 filmini izlemiştim çocukken devamını izlemedim ama bu karakterin geçmini sağdan soldan gördüğüm kadaıyla hep merak etmişimdir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Voldemort filmi yarın çıkıyor!
İlginizi Çekebilir