Warcraft Rumble Türkçe dil desteği ile geliyor

Basın Bülteni 1.11.2023 - 17:44
Warcraft Rumble Türkçe dil desteği ile ile 3 Kasım'da Android ve iOS cihazlarda dünya çapında piyasaya çıkacak.

Blizzard Entertainment'ın büyük ilgi gören mobil aksiyon strateji oyunu Warcraft Rumble™, 3 Kasım'da Android ve iOS cihazlarda dünya çapında piyasaya sürülüyor. Warcraft Rumble, resmi Türkçe dil desteği ile gelecek. Rumble, tutkunlarına ve Türkiye'deki topluluğa, oyunun keyfini kendi dillerinde yaşama şansı sunacak.

Warcraft Rumble Türkçe dil desteği ile geliyor

Warcraft Rumble Türkçe

Warcraft Rumble'ın Oyun Direktörü Tom Chilton ve Warcraft Rumble'ın Sanat Yönetmeni Jeremy Collins, Türkiye'deki ve dünyadaki Türk Warcraft Rumble oyuncularına, hayranlarına ve topluluğuna seslendiği bir video mesajı yayınladı. 

Chilton ve Collins, mesajda şunları söylediler: “Warcraft Rumble'ın lansmanını bu yıl BlizzCon'da 3 Kasım'da canlı olarak yapmak için çok heyecanlıyız. Sizlere özel bir duyurumuz var. Warcraft Rumble'ın ilk günden itibaren Türkçe dil desteğiyle çıkış yapacağını söyleyebiliriz. Kaos'un tadını çıkarın” 

Sevilen Warcraft evreninde geçen Warcraft Rumble, oyuncuları Warcraft'ın en sevdikleri kahramanları ve kötü adamlarıyla ordular kurmaya ve taktik zekalarını sınamak için tasarlanmış heyecan verici senaryolarda savaşmaya davet ediyor. Her tek oyunculu görev, çözülmesi gereken kendine özgü, stratejik bir bulmaca sunuyor. Oyuncular da bu çılgın zorlukların üstesinden gelmek için taktiklerini gerçek zamanlı olarak çevik bir şekilde uyarlıyorlar.

Warcraft Rumble ile ilgili her şey için resmî web sitesine göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.11.2023 16:35
Ganzilis adlı Loncamıza bekleriz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2023 11:59
Microsoft'un satın almasının etkileri görülmeye başladı. Defalarca bunu dile getirmiş olmama rağmen artık Türk düşmanlığı yaptığını düşündüğüm Blizzard ısrarla Türkçe dil desteği vermedi yıllarca. Mobil oyun Hearthstone bile Türkçe festek vermemişti. Şimdi darısı SC2 ve Hearthstone nun başına
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2023 09:23
Kanka oyun Microsoft alımından seneler önce duyuruldu. Diablo İmmortal dan bir sene sonra yani. Bi 4 sene önce. Microsoft etkisi yok yani :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2023 20:39
Turkuaz isimli klanımıza bekleriz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warcraft Rumble Türkçe
İlginizi Çekebilir