Warzone oyununa yeni bir etkinlik geliyor

Burak Bahar 14.04.2021 - 18:01
Call of Duty Warzone oyununa yeni bir etkinlik geliyor. Görünüşe göre Verdansk bir yenilenme geçirerek Soğuk Savaş temasına kavuşacak.

Call of Duty oyununun resmi twitter hesabından paylaşılan gönderide yeni bir Warzone etkinliğinin sinyali verildi. Soğuk Savaş döneminden kalma bir bilgisayarın ekranını gösteren kısa videoda, hızlı bir şekilde "04.21 12PM PT" ile değiştirilen bir kafatasının glitch efektli görüntüsünü gösteriliyor. Bu kısa videoya gönderide paylaşılan "The end is near..." cümlesi eşlik ediyor.

İlgili Twitter gönderisine ulaşmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Bizim de haberlerini sıklıkla yaptığımız, uzun bir süredir süregelen söylentiler ve sızıntılar; Call of Duty: Warzone oyununun Verdansk haritasının bir nükleer bomba tarafından yok edildiğini işaret ediyor. Görünüşe göre bu tür söylentiler doğru ve bu nükleer olay 21 Nisan Türkiye saati ile saat 22:00'da gerçekleşecek.

Peki nükleer bombadan sonra Warzone oyununda ne değişecek?

Verdansk bir yenilenme geçirecek ve 1980'lerin temasına kavuşacak. Bu bilgilendirme fragmanın paylaşılmasıyla, bunun neye benzeyeceğini az çok tahmin edebiliyoruz.

Treyarch'ın Black Ops Cold War ile Warzone oyununu iyice entegre ettiğini/etmeye çalıştığını görüyoruz. Bu entegrasyon süreci; içeriklerin birbirine uyumlu olmaması sebebiyle son aylarda önemli sorunlara neden oldu.

Warzone oyununa yeni bir etkinlik geliyor

Verdansk'ın "modasının" geçtiğini düşünen pek çok oyuncu var ve bununla doğru orantılı olarak yeni bir harita ihtiyacı oluştu. Önemli olan şu ki Soğuk Savaş'a geri dönüş Verdansk'a popülaritesini geri kazandırabilecek mi? Harita önemli ölçüde değiştirilmediği takdirde oyuncuların tatmin olmayacağını düşünüyoruz.

Aşağıda bağlantısına ulaşabileceğiniz, yaklaşık iki hafta önce yaptığımız haberde yeni harita; Call of Duty: Modern Warfare'de yer alan, kurgusal bir ülke olan Kastovia'nın büyük bir şehri Verdansk'ın yeniden düzenlenmiş hali olacağını söylemiştik. Haberde yer alan görüntülerde inşaat halindeki stadyum ve baraj gibi Verdansk'ın bilinen parçalarının yerini Soğuk Savaş dönemi simgeleri alacak. Havalimanı, TV İstasyonu ve şehir merkezi gibi pek çok alanın da 1980'ler tarzıyla yeniden yaratıldığı görülebilir. Bununla birlikte Warzone yeni harita içeriğinde Call of Duty: Black Ops Cold War'ın Ashes to Ashes (15-B) görevinde yer alan Duga-2 Radar'ı gibi bazı kült ve Warzone için oldukça yeni yerler de olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 15:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warzone oyununa yeni bir etkinlik geliyor
İlginizi Çekebilir