Watch Dogs Legion Online çıkış tarihi ertelendi

Alparslan Gürlek 7.03.2021 - 12:21
Orijinal oyunun multiplayer modu Watch Dogs Legion Online, belirsiz bir tarihe kadar ertelendi. Henüz resmi bir çıkış tarihi yok.

İlk etapta 9 Mart'ta çıkması planlanan Watch Dogs Legion Online, şimdi belirsiz bir tarihe kadar ertelendi. Ana oyunun dinamiklerine sadık kalarak bu iskelet üzerinden bir çok oyunculu deneyimi vaat edecek oyun için Ubisoft tarafından yeni bir açıklama yapıldı. Yapılan yeni açıklamayla birlikte oyunun PC sürümünün çıkış tarihi, yeni bir tarih duyurulana kadar belirsizliğini koruyacak. Aynı zamanda PlayStation, Xbox ve Stadia sürümleri için de bir erteleme mevcut ancak onlar için yeni tarih belirlenmiş durumda.

Watch Dogs Legion Online, belirsiz bir tarihe ertelendi

Günümüzün en büyük sorunlarından "donanım uyumsuzluğu" Watch Dogs Legion Online için de baş gösterdi. Geliştirme ekibi Twitter'da yaptığı açıklamada oyunun "belirli ekran kartlarına sahip oyuncularda çökmesine neden olabilecek bir sorun" belirlediklerini bildiriyor. Sorunu çözmek için çalışıyorlar ve sorun düzeltilene kadar oyunun PC versiyonunun lansman tarihini ertelemeye karar verdiler. "Yeni lansman tarihini en kısa sürede bildireceğiz" diyorlar.

Duyuruda aynı zamanda Legion'un çok oyunculu Xbox, PlayStation ve Stadia sürümlerinin de 23 Mart'ta çıkacağı bildirildi. Burada da oyunun farklı bir oyun modunda çökmesine neden olan bir hata tespit edilmiş ve üzerinde çalışıyorlar. Geliştirici ekip "Bahsi geçen sorunları çözmek ve bütün oyunculara en iyi oyun deneyimini sunabilmek için çok sıkı çalışıyoruz" diyor. Oyunculara anlayışları ve sabırları için teşekkür ederek cümlelerini sonlandırıyorlar.

Watch Dogs Legion Online çıkış tarihi ertelendi

Oyun için ilk çıkış tarihi geçtiğimiz haftalarda 9 Mart olarak duyurulmuştu. Günümüz oyunlarının çok yaşadığı bir sorun olan donanım uyumsuzluğu Legion'un da kapısını çalmış durumda. Konsol sürümleri için yeni çıkış tarihi 23 Mart 2021 olurken, PC sürümü için henüz bir tarihimiz yok. Geçtiğimiz yıldan bu yana ertelenen oyunların sayısı da hiç azımsanacak kadar değil. Pandeminin de etkisiyle, sanırım endüstrinin standartları arasına "oyunlar en az bir defa ertelenmeden çıkamaz" giriyor.

Oyunu merak edenlere

Ana oyunda bulunan mekaniklerin büyük bir kısmına dokunmadan, bazılarının önemini koruyarak yeni bir çok oyunculu deneyimi sunacaklar. Bunun yanı sıra farklı oyun modları da yine Watch Dogs Legion Online içinde yerini alacak. Sitemizden Ersin Kılıç da bu oyunu yerinde denedi ve sizler için dolu dolu bir ön inceleme hazırladı. Eğer oyunun yapısını ve detaylarını merak ediyorsanız buraya tıklayarak ön incelememize gidebilirsiniz. Sizler de görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 09:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Watch Dogs Legion Online çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir