Watch Dogs Legion Online konsollar için çıktı

Ersin Kılıç 10.03.2021 - 11:42
Oyuna çevrim içi özellikler ekleyecek olan ve geçtiğimiz günlerde PC versiyonu ertelenen Watch Dogs Legion Online konsollar için çıktı

Geçtiğimiz yılın önemli yapımlarından biri olan Watch Dogs Legion çevrim içi modu bu seneye sarkmış ve Ubisoft oyunun bu özelliği için özel bir sunuma da imza atmıştı. Geçtiğimiz günlerde PC versiyonunun 23 Mart'a ertelendiği açıklanan Watch Dogs Legion Online'ın konsol sürümleri ise daha önce belirtilen tarihte yayınlandı. Ubisoft'un konu ile ilgili yaptığı açıklama ve online mod ile ilgili detaylara aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca Watch Dogs Legion Online için daha önce deneyimleyerek hazırladığımız içeriğe buradan ulaşabilirsiniz.

Watch Dogs Legion Online çıktı

Ubisoft, Watch Dogs: Legion'ın çevrim içi modunun şimdi Watch Dogs: Legion oyuncuları için ek ücret ödemeden; Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation®4, PlayStation®5 ve Stadi’da erişilebilir olduğunu duyurdu. Bu mod, kısa bir süre sonra Windows PC'deki Epic Games Store ve Ubisoft Store'da da kullanıma sunulacak.

Watch Dogs: Legion’ın çevrim içi modu aşağıdakileri içerir:

- Oyuncuların dört oyuncuya kadar arkadaşlarıyla birlikte takım kurabilecekleri, Londra şehrini keşfedebilecekleri, zorlu görevler tamamlayabilecekleri ve yan etkinliklere katılabilecekleri serbest dolaşım sunan bir koop açık dünya.

- Yeni koop oynanış mekaniklerini kullanan ve oyunculara mükemmel takımı seçerek şehrin en ikonik yerlerinde Londra’nın tehditlerine karşı savaşma fırsatı veren iki ila dört oyunculu yeni ortak görevler.

- İlk “Oyuncuya karşı Oyuncu” (PvP) modu, dört oyuncunun silahlı örümcek robotları kontrol ettiği, heyecanlı ve herkesin tek başına bir ölüm maçında mücadele ettiği Spiderbot Arena.

 Sezon Kartı sahipleri için iki özel tek oyunculu görev de bugün çıktı:

- Guardian Protocol: DedSec, yapay zekanın bazen insan kararlarını değiştirebileceğini gösteren bir algoritmanın izini sürecek. Bu algoritma silahlı dronlarda kullanılacak olsaydı… Yaşam ve ölüm kararlarını verecek güce sahip olacaklardı.

- Not In Our Name: DedSec, Londra'da adlarını kullanan ve acımasız bir tabloit gazete sahibinin emri altında çalışan gizli bir grup keşfeder. Gazete sahibi, bu grup tarafından çalınan bilgileri kötü şöhretli kurbanlarına şantaj yapmak ve şehirde güç kazanmak için kullanır.

Takım çalışması ve verimlilik gerektiren ilk dört oyunculu koop Taktik Operasyonu “Leader of the Pack”, 23 Mart’ta yayınlanacak. Invasion PvP modu, yepyeni ortak görevler, ücretsiz karakterler ve benzeri içerikler, ücretsiz güncellemelerle çıkıştan sonra eklenmeye devam edecek.

Watch Dogs Legion Online konsollar için çıktı

Watch Dogs: Legion’da Londra bir çöküş ile yüzleşiyor. Çalkantılı bir Londra'nın artan huzursuzluğunun ortasında, Zero-Day adında kimliği belirsiz bir varlık, Londra'daki düzenli bombalamalar için gizli yeraltı direniş grubu DedSec'i suçladı. Sonrasında, Londra'nın her bir köşesinden gelen suçlu fırsatçılar yetki sahibi oldu ve yenik bir hükümetin bıraktığı boşluğu doldurdu. Bir DedSec üyesi olarak, oyuncuların Watch Dogs: Legion'da, sadistler, paralı askerler, siber suçlular ve daha fazla fırsatçı suçlulara karşı çıkacakları için, çeşitli durumlara hazırlıklı olmaları gerekir. Oyuncular bu suçlu fırsatçıları alt etmek, Londra'yı kurtarmak ve Zero-Day’in kimliğini ortaya çıkarmak için DedSec direnişlerine yeni üyeler örgütlemelidir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Watch Dogs Legion Online konsollar için çıktı
İlginizi Çekebilir